Onze werkwijze

Op zoek naar een ervaren PHP developer? Wij weten als geen ander hoe lastig deze zoektocht kan zijn. Door op voorhand een uitgebreide kwalificatie te houden zorgen wij ervoor dat alleen de juiste PHP developers bij u op gesprek komen. Wilt u weten wat u kunt doen om via ons in contact te komen met de juiste kandidaat voor uw PHP vacature?

Hieronder kunt u stap voor stap onze aanpak lezen die wij graag met u bespreken.

1

Meld je aan bij PHP Professionals

Onze Recruitment Consultants zijn benieuwd naar uw organisatie en de PHP-vacature waarvoor u ons wilt inschakelen. U kunt de organisatie en vacature vrijblijvend aanmelden, meld je nu aan of neem telefonisch contact op via 0229 304 330. Één van onze Recruitment Consultants staat u graag direct te woord om het verdere proces te bespreken.

2

Heldere afspraken

Alvorens de Recruiter start met het selecteren van de juiste kandidaat voor uw onderneming, willen wij graag eerst onze voorwaarden met jullie doornemen. Op die manier kunnen wij de rest van het proces snel laten verlopen zonder dat er tussentijds onduidelijkheden optreden of een potentiële Developer hier de dupe van wordt. Belangrijk om te weten: wij gaan op basis van no cure no pay op zoek naar geschikte kandidaten.

3

Kennismaking

Om uiteindelijk de juiste PHP Developer te vinden nemen wij een zogeheten job specificatie met je af. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk vragen stellen, waardoor wij een goed beeld krijgen van uw bedrijf en de vacature waarvoor u ons in wilt schakelen. Op die manier kunnen wij gericht op zoek gaan naar PHP Developers en hen uiteindelijk zo goed mogelijk enthousiasmeren om bij uw organisatie op gesprek te gaan!

4

Werving

Na het verkrijgen van alle relevante informatie zetten wij het proces in werking. We gaan actief op zoek naar kandidaten aan de hand van onze database, uitgebreide PHP-netwerk, LinkedIn, zoekmachines en jobboards. Gedurende dit proces word u regelmatig op de hoogte gehouden.

5

Sollicitatiegesprekken en aanbod

Op het moment dat wij in contact komen met een geschikte PHP Developer, houden we een voorselectie en screenen wij de kandidaat zo uitgebreid mogelijk. Op het moment dat wij overtuigd zijn dat iemand voldoet aan jullie functie-eisen, stellen we hem/haar aan de hand van een CV en profiel aan u voor. Wanneer u net zo enthousiast bent plannen wij een 1e sollicitatiegesprek in en begeleiden we het proces van A tot Z.

6

Gefeliciteerd met uw nieuwe collega!

Mocht het 1e gesprek positief zijn verlopen en zijn ook de vervolggesprekken op sociaal en technisch vlak positief? Dan kan het zomaar zijn dat jullie er een nieuwe collega bij hebben. Op basis van het proces doen jullie een passend aanbod dat de Developer niet af kan slaan. Aanbod geaccepteerd? Dan feliciteren wij jullie graag met een nieuwe medewerker!

Hoe is onze service?