Hoe is onze service?

Schrijf een review over ons!

Developers Werkgevers

Ik heb redelijk veel recruiters gesproken, maar Wybe is de eerste en enige recruiter die mij ooit een baan heeft bezorgd. Per definitie is hij dus de beste recruiter die ik ken. In plaats van dat hij beren op de weg zag, stelde hij voor om werk uit een andere sector toch te proberen. Dat heeft zeer vlot, zeer goed uitgepakt.

Bedankt Wybe & PHP Professionals!

Goed!

Persoonlijk

De eerste keer dat ik uberhaupt goede ervaringen heb met een recruiter. En dan is het gelijk ook nog super goed. Wybe heeft mij heel goed geintroduceerd bij de verschillende bedrijven. Op een gegeven moment kende hij mij goed genoeg om zelfs een bedrijf voor te stellen waar ik zelf nooit op zou hebben gereageerd. En juist dat bedrijf blijkt achteraf de beste match voor mij te zijn geweest.

PHP Professionals is tot op heden het enige recruitment bedrijf die ik zou aanbevelen.

Ik heb het gehele traject (eerste contact / eerste sollicitatiegesprek / contract ondertekenen) als zeer positief ervaren. Mijn recruiter belde vaak een was altijd bereikbaar.

uitstekend

Benaderd op linkedin en een gesprek ingepland. Alles ging soepel en uiteindelijk op gesprek geweest bij twee bedrijven. Bij een van die bedrijven een vervolggesprek gehad en een contract aangeboden gekregen.

Ze hebben veel aandacht gehad voor mijn wensen en hielden me goed op de hoogte van gevonden mogelijkheden, uiteindelijk hebben ze mij geholpen aan een uitstekende werkgever.

Vanaf het eerste moment dat ik PHP Professionels benaderde werd mij veel zoekwerk ontnomen en kreeg ik al snel veel leads waar ik potentieel aan de slag kon. Hoewel ik toen voor een andere kans gegaan ben, bleven Bas en ik in contact. Een paar maanden later pakten we het proces weer op, met hetzelfde resultaat. Dankzij Bas en PHP Professionels zit ik nu op de beste plek die ik mij kan voorstellen.

Bedankt Bas!

Binnen een aantal weken een onwijs leuke nieuwe baan gevonden via PHP Professionals. Wybe luisterde goed naar wie ik was en waar ik naar op zoek was. Ook na elk gesprek was het erg fijn om te horen hoe het bedrijf het gesprek heeft ervaren. Uiteindelijk bij een bedrijf terecht gekomen die onwijs goed bij mij past, en waar ik zelf niet snel op was gekomen. Thanks Wybe!

PHP Professionals heeft mij goed geholpen met het vinden van een functie die voldoet aan mijn eisen. Het process was vlot en de recruiter was vriendelijk doch doortastend.

Ik heb goede ervaringen. ik werd veel op de hoogte gehouden van veranderingen, en ook als er even geen nieuwe informatie was werd ik daarover geïnformeerd.

My recruiter supported me well.

Een prettige samenwerking waardoor ik binnen 3 weken een nieuwe baan heb gevonden.

Het duurde even om iets te vinden maar er is goed geluisterd naar mijn wensen, uiteindelijk een passend bedrijf gevonden.

Het is echt heel fijn om samen te werken met Bas van PHP Professionals, hij houdt goed rekening met mijn wensen en leert je echt goed kennen om zo de beste match te vinden.

Goed gesprek en goede aansturing

Goed

Een hele prettige ervaring. Na een inventarisatie van mijn wensen (soort bedrijf, functie, salaris, thuiswerken) kwam PHP Professionals met een aantal vacatures die daar goed bij pasten. Tijdens de sollicitatieprocedure werd ik goed voorbereid en geregeld op de hoogte gehouden. Zo vond ik snel een leuke nieuwe baan.

Thomas heeft mij snel geholpen. Op de dag van bellen had ik de eerste afspraak al staan en bijna elke dag erna ook. Een van deze afspraken is uiteindelijk mijn nieuwe baan geworden. Hij houdt de lijntjes kort (als het mogelijk is) en is makkelijk in contact mee te komen.

Ik was op zoek naar een nieuwe functie als junior developer en belde Bas Koppes om advies. In plaats van mij meteen weg te halen bij bedrijf A en bij bedrijf B neer te zetten, heeft hij mij een weekje aan het denken gezet of het wel een goed idee was om te vertrekken.

Voor mij was het uiteindelijk duidelijk dat ik iets anders wilde doen, en Bas heeft mij daarna voor de tweede keer aan een baan geholpen. Twee weken later had ik 4 leuke gesprekken gehad.
Het bedrijf waar ik voor gekozen heb kon op Bas vertrouwen dat ik een serieuze kandidaat was, ook al ben ik nog bezig met mijn opleiding en was ik hiervoor geen developer.

De begeleiding tussen de gesprekken was prima. Bas houdt de vinger aan de pols en helpt je waar hij kan, ook al zou het er op neerkomen dat je niet voor één van zijn leads kiest! Mijn werkgeluk staat centraal, dat zie je zeker niet bij alle recruiters.

Bas van PHP Professionals heeft mij in het hele proces van het vinden van een nieuwe baan fantastisch bijgestaan. Vanaf het begin een mooie verwachting geschept, maar niets wat uiteindelijk niet waar is geworden.

Kortom, daadkrachtig een doeltreffend. Ik zou ze aanraden!

Fijne samenwerking. Bas doet z’n best om (ondanks mijn specifieke wensen) een passende baan te vinden.

Als beginnende developer kan het lastig zijn om een match te vinden met het juiste bedrijf. Ik heb er voor gekozen om PHP Professionals in te schakelen. Wybe heeft mij perfect geholpen met het vinden van de perfecte job. Ze zorgen voor een juiste intake, leren je kennen, en gaan vervolgens voor je op zoek naar de beste match.

Fijn en vlot

Voor de 2e keer goed geholpen door PHP-Professionals. De ervaringen met deze partij zijn tot nu toe uitzonderlijk goed geweest. Thomas heeft mij zeer goed bijgestaan, de lijntjes waren kort en er werd zeer snel geschakeld. Niets anders dan lof voor deze partij en de recruiter die mij bijgestaan heeft.

Snelle en heldere communicatie. Ik werd bijgestaan door Thomas die me heeft geholpen de juiste keuzes te maken.

Samen besproken wat mijn wensen/eisen zijn voor een nieuw bedrijf/baan. Daarmee zijn een zeer select aantal bedrijven bij gezocht waar ik binnen een week op gesprek was. Voor het gesprek en na het gesprek is de communicatie goed en krijg je ook direct feedback hoe de tegenpartij het gesprek heeft ervaren en wat de vervolg stappen zijn. Na een positief gesprek helpen ze je bij het onderhandelen om een zo goed mogelijk pakket te krijgen. In no time een nieuw baan die prima bij mij past. Tevreden, kan PHP Professionals aanraden.

Als Ex-developer was ik op zoek naar een baan waar ik mijn ervaring kan combineren met veel klanten contact.
Bas Koppes heeft op zijn intuïtie gewerkt en mij gekoppeld aan een nog ongeschreven vacature.
In 1x succes! Bedankt!

Bas Koppes van PHP Professionals heeft mij zeer goed geholpen bij het vinden van een geschikte baan.
Ondanks mijn specifieke voorkeuren kwam hij met een ruime selectie van geschikte bedrijven.

Bij deze bedrijven heeft hij gezorgd voor kennismakingsgesprekken.

Bas heeft mij tussentijds vriendelijk te woord gestaan en heeft zich volledig ingezet om voor mij een passende werkgever te vinden.
Die hij ook voor mij heeft gevonden.

Goede betrokkenheid en intensieve aandacht voor bemiddeling

Mijn eerste baan als developer weten binnen te slepen dankzij de hulp van Bas

Dankzij PHP Professionals heb ik nu een mooie baan bij. In het bijzonder wil ik Bas Koppes bedanken, want hij heeft met veel bedrijven concact gezocht en echt zijn best gedaan voor mij.

The communication with Bad was great. He is very helpful and answered all the questions I asked. I even learned lot of things. Within first week I had interviews with 3 companies and in the second week I had already accepted one of the offers for a job.

Goed

Prima

Mijn ervaring met PHP Professionals was bijzonder positief! Dankzij hen heb ik nu de baan die bij mij past.

Goed!

Service gericht, luisterden naar mijn wensen qua toekomstperspectief. Prettig

Fijne begeleiding

Erg profesioneel en luisterde goed naar mijn mensen, en stuurde waar nodig bij toen bedrijven tegenviellen

Zeer goed, Erg vriendelijk, Professioneel

Goed

Regelmatig contact om te zien hoe het gaat en (aangezien ik vaak wissel van omgeving) of ik zin heb in een nieuwe uitdaging. Goede matches en idem communicatie.

Ik ben uitstekend geholpen door PHP Professionals. En nu heb ik een uitstekende baan gevonden, met dank aan PHP Professionals!

Fijn contact. Er werd goed geluisterd naar wat ik zocht en kan, en met je meegedacht. Ik kreeg meteen een aantal goed aansluitende opties voorgelegd en er werd snel geschakeld.

Via PHP Professionals ben ik ben mijn nieuwe werkgever terecht gekomen. Dit ging op een ontspannen manier waarbij ik alle ruimte kreeg om mijn eigen wensen kenbaar te maken en waar ook naar gehandeld werd.

Accuraat, snel, fatsoenlijk

PHP professionals recruiteert PHP developers voor ons en zijn hier als enige succesvol in tot noch toe.

We werken al geruime tijd samen met Bas Koppes en het contact is altijd prettig en persoonlijk. Bas is echt geïnteresseerd in de uitdagingen waar BakerWare voor staat en weet daardoor waar we naar op zoek zijn. Door onze samenwerking hebben we al meerdere ambitieuze developers aan ons team toe kunnen voegen!

Goed contact, snel resultaat.

Tevreden over de dienstverlening. PHP Professionals weet goed wat voor type mensen wij zoeken en heeft al veel geschikte kandidaten bij ons geplaatst de afgelopen jaren.

Ontvangen van profielen voor mogelijke sollicitanten

Competent, nice, friendly

Via hen een junior developer aangenomen

Enige die sinds Corona de juiste kandidaten geleverd krijgt

Onze ervaring met PHP-Professionals is erg goed. Fijne partner qua samenwerking en communicatie.

Fantastisch behulpzaam maatwerk!