Over PHP Professionals


PHP Professionals is een recruitmentbureau. Sinds 2010 werft en selecteert PHP Professionals ervaren en enthousiaste PHP developers voor diverse organisaties. Omdat wij ons alleen bezig houden met de PHP markt en andere IT disciplines links laten liggen, kunnen wij specifieker op zoek gaan naar de juiste developers. De focus binnen onze zoektocht naar talent ligt op het gebied van web, internet, mobile en applicatieontwikkeling. Omdat onze recruiters ook kennis over PHP hebben wordt het matchen van bedrijf en php developer nog makkelijker!

Onze werkwijze is helder, alle betrokkenen weten waar de verwachtingen liggen. Ook is er een vast aanspreekpunt, dat maakt communiceren wel zo prettig. Wij werken met exclusieve developers en talenten uit ons netwerk. Wij benaderen potentiële werknemers en kunnen mee helpen bij het bepalen van de beste aanpak voor plaatsing van de developers in kwestie.

Voor bedrijven zoeken wij gericht naar die ene php programmeur die bij de organisatie past en de functie perfect kan vervullen. PHP developers worden door ons geholpen in de zoektocht naar de ideale baan. Zo brengt PHP Professionals bedrijf en kandidaat bij elkaar! Bent u op zoek naar de beste PHP ontwikkelaar? Of zoek jij de perfecte baan? Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze enthousiaste teamleden.

Gespecialiseerd in
PHP vacatures

Wij richten ons puur en alleen op PHP en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Jan Jacob

Jan Jacob Kroeb

Verantwoordelijk voor de provincie: Noord-Holland

Binnen PHP Professionals ben ik verantwoordelijk voor het uit de brand helpen van bedrijven in de regio Utrecht. Wanneer bedrijven ons inschakelen is de nood vaak al aan de man en des te groter de dankbaarheid wanneer we de juiste persoon voor de openstaande vacature hebben gevonden.

Daarnaast vind ik het dagelijkse contact met vele verschillende personen erg boeiend. Iedere developer heeft zijn of haar eigen verhaal en ik blijf het bijzonder vinden om in zo’n kort tijdsbestek een hechte band op te kunnen bouwen met iemand.

In mijn privé leven zijn sport, familie, vertrouwen en integriteit belangrijk. Van mij als recruiter kun je dus verwachten dat ik op een eerlijke en transparante wijze ga vechten voor de overwinning (jouw nieuwe baan)!

Bas

Bas Koppes

Talent Officer

Jarenlang heb ik als Recruitment Consultant mensen de oren van het hoofd gekletst. Nooit doelloos en veelal met het beoogde resultaat. Op een persoonlijke, transparante en oprechte manier heb ik developers en bedrijven samen gebracht. Als Talent Coach deel ik mijn kennis en ervaring met onze recruiters om ze bij te staan in hun eigen ontwikkeling. Wees niet bang dat ze meer gaan praten, dit doen ze alleen wanneer dit onze dienstverlening richting jou ten goede komt!

Marieke

Marieke van Lierop

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord-Brabant, Zeeland en Limburg

Na het afronden van mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie aan de UvA, ben ik sinds september 2015 aan de slag binnen het mooie team van PHP Professionals. Ik ga uitgebreid in gesprek met kandidaten en klanten om op basis van de persoon, het bedrijf, (technische) kwaliteiten en wensen, goede matches te kunnen maken. Mijn uitdaging is om het IT-team van de klant op volle kracht te krijgen en om een kandidaat zo goed mogelijk te begeleiden naar een nieuwe job. Het moment waarop zij enthousiast zijn over hun kennismaking en besluiten met elkaar te willen gaan samenwerken, bezorgt mij een boost aan energie!

Jessica

Jessica Huibers

Verantwoordelijk voor de provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland

Het dagelijkse contact met verschillende personen met ieder een eigen verhaal spreekt mij enorm aan. Dit was voor mij ook de reden om de studie HRM te gaan volgen. Na het behalen van deze bachelor diploma ben ik werkzaam geweest als directiesecretaresse waarin klantcontact centraal stond. In mijn huidige rol als recruitment consultant hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een goede band met zowel kandidaten als klanten. Mijn doel is behaald wanneer ik voor deze mensen daadwerkelijk iets kan betekenen, door hen te helpen in de zoektocht naar de ideale baan en kandidaat!

Kirsten

Kirsten Tol

Verantwoordelijk voor de provincies: Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland

Sinds 2013 ben ik werkzaam geweest bij .NET Professionals om vanaf 2017 de overstap te maken naar PHP Professionals. In deze jaren heb ik ontzettend veel ontwikkelaars mogen helpen aan een nieuwe uitdaging in Nederland en dit doe ik nog steeds met veel passie en plezier. Ik vind het oprecht leuk om mij te verdiepen in de markt en in de ambities, drijfveren en wensen die bij kandidaten spelen. Vanuit mijn interesses in mensen en IT en mijn studie achtergrond in HRM, heb ik een goede basis om kandidaten te begeleiden naar een mooie vervolgstap in hun carrière.