Over PHP Professionals

PHP Professionals is een recruitmentbureau. Sinds 2010 werft en selecteert PHP Professionals ervaren en enthousiaste PHP developers voor diverse organisaties. Omdat wij ons alleen bezig houden met de PHP markt en andere IT disciplines links laten liggen, kunnen wij specifieker op zoek gaan naar de juiste developers. De focus binnen onze zoektocht naar talent ligt op het gebied van web, internet, mobile en applicatieontwikkeling. Omdat onze recruiters ook kennis over PHP hebben wordt het matchen van bedrijf en php developer nog makkelijker!

Onze werkwijze is helder, alle betrokkenen weten waar de verwachtingen liggen. Ook is er een vast aanspreekpunt, dat maakt communiceren wel zo prettig. Wij werken met exclusieve developers en talenten uit ons netwerk. Wij benaderen potentiële werknemers en kunnen mee helpen bij het bepalen van de beste aanpak voor plaatsing van de developers in kwestie.

Voor bedrijven zoeken wij gericht naar die ene php programmeur die bij de organisatie past en de functie perfect kan vervullen. PHP developers worden door ons geholpen in de zoektocht naar de ideale baan. Zo brengt PHP Professionals bedrijf en kandidaat bij elkaar! Bent u op zoek naar de beste PHP ontwikkelaar? Of zoek jij de perfecte baan? Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze enthousiaste teamleden.

Gespecialiseerd in PHP vacatures

Wij richten ons puur en alleen op PHP en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons php team

Met kennis van de PHP markt werken onze gemotiveerde en ervaren recruiters en resourcers aan de juiste match tussen bedrijf en PHP developer.

Wybe Hoekstra

Recruitment Consultant (verantwoordelijk voor Noord-Holland, Utrecht en Flevoland)

Na mijn studie HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik werkervaring opgedaan in het juridische werkveld. Toch heb ik daarna besloten om als Recruiter bij PHP Professionals aan de slag te gaan. Hier sta ik elke dag weer voor de leuke uitdaging om de perfecte match te vinden tussen klanten en kandidaten binnen de PHP markt, iets waarvan ik onwijs veel energie krijg. Ik vind het belangrijk om zowel mijn klanten als kandidaten goed te leren kennen, om zo aansluiting op ieders behoeften en ambities te vinden. In mijn vrije tijd vind je mij vaak op de tennisbaan.

Bas Koppes

Recruitment Consultant (Verantwoordelijk voor Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland)

Al jaren ben ik actief als PHP Recruiter in de regio’s Noord & Oost en nog steeds doe ik het met ontzettend veel plezier. Het voelt goed om (soms lastige) wensen te vertalen naar concreet resultaat voor zowel Developers als bedrijven. Verwacht geen ja-knikker wanneer je me spreekt. Ik zal je soms goed aan de tand voelen, maar altijd met als doel om de service richting jou ten goede te komen. Ik praat veel, maar nooit doelloos. Mocht je wel doelloos willen ouwehoeren moet je over sport, muziek of festivals beginnen. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Thomas Steinmetz

Recruitment Consultant (verantwoordelijk voor Limburg, Noord-Brabant, Zeeland & Zuid-Holland)

Na het afronden van de opleiding International Business & Management Studies, ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij PHP Professionals. Waarom ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk ga? Diverse werkzaamheden, leuke collega’s en écht iets kunnen betekenen voor bedrijven en kandidaten. Binnen de regio Zuid (Provincies Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland) maak ik me hard om door middel van uitgebreide gesprekken de wensen en behoeften van alle partijen in kaart te brengen om zo voor iedereen het beste resultaat te behalen.

Jennifer Karsten

Werkzaam als Resource Consultant

Ik ben Jennifer, Resource Consultant bij PHP Professionals sinds begin 2024. Dit jaar rond ik mijn bacheloropleiding af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met de planning om volgend jaar mijn master Work and Organizational Psychology te beginnen. Door mijn interesse in de psychologische aspecten van het bedrijfsleven, ben ik gemotiveerd om mijn vaardigheden toe te passen binnen PHP Professionals. Als enthousiaste sourcer, sta ik je graag te woord!

Elise Timmer

Werkzaam als Resource Consultant

Hey, ik ben Elise! Naast mijn functie als Resource Consultant bij PHP professionals studeer ik momenteel Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierbij richt ik mij op het impact maken met verhalen met alle vormen van communicatie, voor zowel de samenleving als voor bedrijven. Daarnaast volg ik marketing vakken. Een perfecte aansluiting op mijn functie als resourcer. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan kom ik graag met je in contact

Chantal Zwarthoed

werkzaam als Recruitment Manager

Hi! Ik ben Chantal. Na 6 jaar als Recruitment Consultant te hebben gewerkt ben ik sinds midden 2021 in de nieuwe rol van Recruitment Manager getreden. In mijn tijd als Recruiter heb ik leuke relaties opgebouwd en vele klanten en kandidaten blij gemaakt. als Recruitment Manager zorg ik er voor dat onze nieuwe collega’s het recruitment vak goed onder de knie krijgen en bovenal net zo veel plezier beleven aan het werk als ik!

Kirsten Tol

Werkzaam als Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald, nieuwe software geïnstalleerd of een gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen.

Josiene & Jessica

Werkzaam als Office managers

Samen zijn wij actief als Office Managers bij PHP Professionals en zorgen wij ervoor dat alles achter de schermen en op financieel vlak goed verloopt.

Wij zoeken versterking

Bekijk ons vacatureaanbod