Werkwijze

Als freelancer wil je natuurlijk het liefst een unieke, uitdagende freelance opdracht vinden bij jou in de buurt met een zo goed mogelijk uurtarief. Via PHP Professionals kan dat! Wij helpen jou met plezier aan exclusieve freelance opdrachten door onze brede en duurzame klantenkring in te schakelen. We denken graag met je mee en hanteren daarom altijd een persoonlijke en transparante aanpak. Hieronder lees je stap voor stap hoe wij te werk gaan!

Persoonlijk

Transparant

Professioneel

Specialistisch

Flexibel

1

Neem contact op

Ben je opzoek naar een uitdagende freelance opdracht? Zorg er dan voor dat jouw CV up-to-date is en upload hem via onderstaande link. Je kunt ook telefonisch of per e-mail contact opnemen via 0229 304 403 en info@php-professionals.nl. Wij zijn zowel tijdens als na kantoortijden bereikbaar.

Upload hier je CV

2

Telefonische kennismaking

Zodra we jouw CV hebben bekeken nemen we contact met jou op. We doorlopen jouw CV, ambities en ervaring. Zo krijgen we zowel persoonlijk als zakelijk een beeld bij jou als Freelance PHP Developer. Je krijgt in dit gesprek voldoende ruimte om je voorkeuren uit te spreken omtrent zaken als technische stack, uurtarief, werklocatie en meer. Ook kun je ons alle vragen stellen wat betreft onze werkwijze.

3

Game on! Op zoek naar jouw ideale opdracht

Omdat wij al jaren actief zijn binnen de PHP markt en we regionaal werken, zijn we altijd op de hoogte van wat er speelt binnen de markt in jouw regio. Wij weten daarom welke opdracht(gever) het beste past bij jou en jouw wensen. We delen de geschikte opties met jou en nemen ze persoonlijk met je door.

4

Your turn

Nadat we de juiste opdracht voor jou gevonden hebben, plannen we een gesprek voor je in met de bijbehorende opdrachtgever. Onze Recruitment Consultants adviseren jou voorafgaand aan zo’n gesprek, zodat je goed bent voorbereid. Ook hoef je geen goede onderhandelaar te zijn, want dit nemen wij voor onze rekening. Uiteraard gaat dit op een transparante manier, zodat jij je onbezorgd kunt focussen op jouw nieuwe carrière stap.

5

Gefeliciteerd!

Na een goed aanbod ligt jouw nieuwe freelance project voor het grijpen. Wij begeleiden je tot de laatste stap. Jij gaat bij jouw gekozen organisatie aan de slag en komt weer bij ons in de lucht als je op zoek gaat naar een nieuwe klus. Omdat wij jou en je voorkeuren dan reeds kennen, zal de volgende zoektocht nog sneller kunnen gaan en heb je voor je het weet een nieuwe opdracht!

Hoe is onze service?