Zelfstandige PHP developer gezocht in Amersfoort en thuiswerken!


Introductie

Deel jij de visie dat ‘’er nog veel te winnen valt als het gaat om het intelligenter maken van organisaties’’? Wil jij werken waar en wanneer jij wilt en sta je garant voor je eigen kwaliteit? Ben jij zelfstandig en is PHP je specialiteit? Dan hebben wij nu een prachtige kans voor jou!

Organisatie

Veel organisaties werken nog erg gefragmenteerd of niet optimaal. Beslissingen zijn niet goed op elkaar afgestemd of zitten elkaar zelfs in de weg, wat er voor zorgt dat mensen elkaar soms eerder lijken tegen te werken dan dat ze gericht zijn op samenwerken. Deze frustraties en de grote passie om daar wat aan te doen waren reden tot oprichting van dit bedrijf. Sinds 2004 is dit dan ook gestart en in 2007 is de BV daadwerkelijk opgericht. Het doel dat zij daarbij nastreven is het invoeren van slimmer werken en het verbeteren van de bedrijfsvoering en structuren van verschillende organisaties. Het laten zien hoe ze effectief en efficiënt kunnen werken.

Inmiddels voorziet de organisatie meer dan 250 organisaties van kennis, advies, opleiding en implementatie. Klanten zijn verschillende grote namen, denk bijvoorbeeld aan ABN Amro, Coolblue en ANWB. Een team van adviseurs, data scientists, projectmanagers en informatiearchitecten voorzien de klanten in hun vraag.

Een voorbeeld van een succesvol project, is er één die levens kan redden. Bij een hartinfarct is het zaak dat je z.s.m. gedotterd gaat worden. Deze organisatie heeft samen met vele stakeholders uit diverse ziekenhuizen het proces geanalyseerd van melding tot aan afronding en hierop vele verbeteringen aangebracht. Met als resultaat: het verkorten van de doorlooptijd van het totale acute hartzorgproces met 20 minuten. Een zeer belangrijk resultaat in een levensreddend proces waarin iedere seconde telt.

Inmiddels bestaat de organisatie uit een team van 22 en heeft het grote ambities voor de toekomst met betrekking tot groei.

Functie

Als PHP developer bij deze organisatie zal je zelfstandig aan slag gaan. De oprichter van het bedrijf heeft zich tot op heden beziggehouden met development en hij is momenteel dan ook degene met wie je kunt sparren omtrent PHP en webdevelopment. Hij heeft intussen vele dashboards, KPI-kaarten en datawarehouses gebouwd. Jij wordt de eerste specialist op PHP gebied en je focust op de interne processen. Het is een zeer uitdagende job aangezien de ontwikkeling, documentatie, testing en het verbeteren van de systemen tot jouw verantwoordelijkheden behoren. Daarbij krijg je de ruimte om zelf requirements te bedenken en te inventariseren. Ook het doorvoeren van verbeteringen in de website en de backoffice systemen zijn aan jou besteed. De functie vraagt veel verantwoordelijkheid maar in ruil daarvoor krijg je ook veel vrijheid. Zo krijg je zelf ook de kans om nieuwe technieken aan te dragen waarmee gewerkt gaat worden om zodoende, de organisatie en het team, te stimuleren om up-to-date te blijven. Het is dan ook aan jou de taak om development naar een hoger niveau te tillen!

Er heest een professionele maar informele sfeer waar naar het maximale wordt gestreefd. Het team is hecht en gaan graag met elkaar om. Zo gaan ze in de winter gezamenlijk skiën en zijn ze recentelijk terug gekomen van een uitje in Spanje! Je gaat aan de slag in een flexibele- (agile) en transparante werkomgeving. Je werkt vanuit de locatie Amersfoort maar krijgt ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Functie-eisen

 • Uitstekende kennis van PHP/OOP;
 • Kennis van MySQL, HTML, CSS, Javascript (jQuery);
 • Kennis van REST API en JSON.
 • Ervaring met Google Cloud Platform en Microsoft Azure is een pré
 • Ervaring met Python of R is een pré
 • Je bent trots op de kwaliteit van je eigen code;
 • Je bent sociaal en gedreven.

Aanbod

 • Een uitstekend marktconform salaris of partnerschap
 • Bonusstructuur;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verschillende opleidingsmogelijkheden;
 • Thuiswerkmogelijkheden;
 • Part time dienstverband bespreekbaar;
 • Werken in een dynamisch en gepassioneerde team!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.