Onze Werkwijze

PHP Professionals heeft zich in zeer korte tijd weten te manifesteren tot één van de meest toonaangevende werving en selectie bureaus in Nederland als het gaat om het selecteren en plaatsen van ervaren PHP developers.  Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan binnen het PHP vakgebied? Wij helpen je hier graag bij en lees hieronder welke stappen je moet nemen om via ons jouw nieuwe baan te vinden!

Stap 1: Meld je aan als kandidaat bij PHP Professionals
Om in aanmerking te komen voor één van onze vacatures geef jij jouw gegevens inclusief CV aan ons door. Dit kan via de website maar ook door het sturen van een e-mail naar info@php-professionals.nl. De inschrijving is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Stap 2: Consultant op maat
Op basis van de regio waarin jij woont zal één van onze recruitment consultants, die verantwoordelijk is voor jouw regio, contact met je opnemen en jouw profiel doornemen. Uiteraard kun je zelf ook altijd telefonisch contact opnemen via 020 8200 675.

Stap 3: Profiel aanmaken
Voor onze recruitment consultants is het van belang dat we precies weten wat voor jou belangrijk is. We bespreken je CV, nemen jouw werkverleden, ambities, salaris- en toekomstwensen door en maken aan de hand hiervan een profiel aan. Aan de hand van dit profiel gaan wij aan de slag en kunnen wij je precies vertellen welke vacatures op dat moment het beste bij je aansluiten!

Stap 4: De juiste match
Enthousiast over de voorgestelde vacatures? Dan gaan wij ons best doen om 1e kennismakingsgesprekken in te plannen! Doordat we rechtstreeks contact hebben met IT managers & eigenaren van bedrijven zelf, kunnen we snel schakelen. We streven er naar om op korte termijn +/- 3 gesprekken in te plannen bij verschillende bedrijven zodat je uiteindelijk voldoende vergelijkingsmateriaal hebt en een goede keuze kunt maken.

Stap 5: Sollicitatiegesprekken
Wanneer onze recruitment consultant een 1e gesprek voor jou regelt bij een werkgever, en de klik is wederzijds, dan zal hij je tijdens het sollicitatieproces verder begeleiden. Wij bemiddelen tussen jou en de werkgever, plannen 2e en eventueel 3e gesprekken in, begeleiden in salaris- en contractonderhandelingen en helpen jou zo richting je nieuwe baan!

Stap 6: Gefeliciteerd!
Wanneer de gesprekken positief zijn en je accepteert een aanbieding, feliciteren we jou met je nieuwe baan! Vanaf dat moment trekken wij ons terug en zul je in dienst treden bij de organisatie zelf. Uiteraard blijven we je volgen en vooral in de beginperiode zullen we nog contact met je opnemen om te horen hoe het gaat. Maar met name wensen wij je succes in je verdere carrière!