Onze Werkwijze

Op zoek naar een ervaren PHP developer?  Wij weten als geen ander hoe lastig deze zoektocht kan zijn. Hoe goed kan iemand Object Georiënteerd programmeren? Heeft iemand ervaring met MVC, Design Patterns, SCRUM, TTD?

Door op voorhand een uitgebreide kwalificatie te houden kunnen wij ervoor zorgen dat alleen de juiste PHP developers bij u op gesprek komen. Weten wat u kunt doen om via ons in contact te komen met de juiste kandidaat voor uw PHP vacature? Zie hieronder welke stappen hiervoor genomen moeten worden!

Stap 1: Meld u aan bij PHP Professionals
Wij zijn benieuwd naar uw organisatie en de PHP vacature waarvoor u ons wilt inschakelen. U kunt uw organisatie en vacature vrijblijvend aanmelden via info@php-professionals.nl of door contact op te nemen via 020 8200 675. Één van onze recruitment consultants staat u graag direct te woord om het verder proces te bespreken.

Stap 2: Heldere afspraken
Alvorens wij starten met het selecteren van de juiste kandidaat voor uw onderneming, willen wij graag eerst onze voorwaarden met u doornemen. Op die manier kunnen wij de rest van het proces snel laten verlopen zonder dat er tussentijds onduidelijkheden optreden of een potentiële kandidaat hier de dupe van wordt. Belangrijk om te weten: We gaan wij op basis van no cure no pay op zoek naar geschikte kandidaten.

Stap 3: Kennismaking
Om uiteindelijk de juiste kandidaat te vinden nemen wij een zogeheten jobspecificatie met u af. Dit betekent dat wij u zoveel mogelijk vragen stellen waardoor wij een goed beeld krijgen van uw bedrijf en de vacature waarvoor u ons in wilt schakelen. Op die manier kunnen wij gericht op zoek gaan naar kandidaten en hen uiteindelijk zo goed mogelijk enthousiasmeren om bij uw organisatie op gesprek te gaan!

Stap 4: Zoektocht
Na het verkrijgen van alle relevante informatie zetten wij het proces in werking. We gaan actief op zoek naar kandidaten aan de hand van onze database (meer dan 5.000 kandidaten), uitgebreide PHP netwerk, Linkedin, zoekmachines en jobboards (o.a. Monsterboard, Vacaturebank). Gedurende dit proces wordt u regelmatig op de hoogte gehouden.

Stap 5: Sollicitatiegesprekken en aanbod
Op het moment wij in contact komen met een geschikte kandidaat, houden we een voorselectie en screenen de kandidaat zo uitgebreid mogelijk. Op het moment dat wij overtuigd zijn dat iemand bij jullie vacature past, stellen we hem aan de hand van zijn CV en profiel aan jullie voor. Wanneer jullie net zo enthousiast zijn plannen wij een 1e sollicitatiegesprek in en begeleiden het proces van A tot Z.

Stap 6: Gefeliciteerd met uw nieuwe collega!
Mocht het 1e gesprek positief zijn verlopen en ook de vervolggesprekken zijn op sociaal- en technisch vlak positief? Dan feliciteren wij u na het doen van een aanbod graag met een nieuwe medewerker! Blijkt er toch een mismatch op een bepaald vlak? Dan vervolgen wij uiteraard onze zoektocht totdat wij de juiste persoon voor u hebben gevonden.

Meer weten?
Bent u benieuwd wat wij voor u en uw vacature kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer! U kunt vrijblijvend contact opnemen via het telefoonnummer 020 8200 675 of een e-mail sturen naar info@php-professionals.nl. Wij horen graag van u!