Werken als PHP Programmeur aan Social Media newsroom technologie in Amsterdam!


Introductie

Als jij graag bij een bedrijf wilt werken dat een uniek product vertegenwoordigd met een innovatief karakter dan is deze werkgever de geschikte match voor jou! Vanuit Amsterdam kun jij voor leuke klanten werken en meegroeien met deze werkgever.

Organisatie

Bij dit innovatieve bedrijf werken 15 enthousiaste medewerkers aan een uniek concept. Het bedrijf is sterk groeiend en heeft naast het recentelijk ingerichte kantoor in Amsterdam ook een vestiging in de Verenigde Staten, Australië en Groot Brittannië. Klanten zijn van flink formaat en leuk om voor te werken, denk hierbij bijvoorbeeld aan California’s State University en KLM.

Wat dit unieke concept dan precies inhoudt? Het bedrijf levert social media technologie welke geïntegreerd kan worden op websites van klanten. Bestaande content wordt verzameld van het internet en in de huisstijl van de klant opnieuw gepubliceerd. Op die manier kunnen bezoekers van de klanten voor hen interessante berichten en artikelen tot zich nemen. Een uniek concept waar veel vraag naar is!

Functie

In dit bedrijf werken er 15 medewerkers waarvan 5 developers. De leeftijd is erg divers. Er wordt gewerkt aan de hand van Scrum. Er is een uiteenlopende technische kennis aanwezig, dus op technisch vlak zit je hier uitstekend op je plek!

Jij als nieuwste aanwinst gaat een flinke uitdaging aan; het verder doorontwikkelen van het platform van dit bedrijf. In samenwerking met het team ga je de grote lijnen uitzetten, zorg je voor de backups en beveiliging en houd je daarnaast ook nog de uptime in de gaten.

Naast PHP werk je veel met System Administration. De afdeling werkt volop aan de ontwikkeling van het concept en kijkt ook naar allerlei mogelijkheden op diverse vlakken om verder te innoveren. Is dat iets wat jou aanspreekt? Wil jij niet alleen een website onderhouden maar juist ook actief meedenken over de uitbreiding en/of verbetering van een succesvol product? Dit bedrijf wacht met smart op jouw input!

Functie-eisen

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding richting Technische Informatica of soortgelijk;
 • Uitstekende kennis van PHP en MySQL;
 • Op zijn minst 3 jaar werkervaring met System Administration;
 • Goede kennis en ervaring met Version Control, GitHub;
 • Kennis van Amazon Web Services of MongoDB werkt in je voordeel;
 • Je bent een harde werker, maar hebt ook tijd voor een lolletje!

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Laptop van de zaak (Bijv. MacBook Pro);
 • Werken bij een groeiend internationaal bedrijf met grote klanten;
 • Veel dynamiek en afwisseling in je werk.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.