Vacature PHP Zorgsector Doetinchem


Introductie

Ben jij een echte PHP Developer en vind je het leuk om iets goeds te doen voor de maatschappij? Ga dan aan de slag bij dit bedrijf en verbeter de communicatie tussen medewerkers van zorginstellingen en vrijwilligers om te zorg te verbeteren!

Organisatie

Deze organisatie richt zich op haar unieke sociaal intranet. Dit intranet wordt bij meer dan 70 zorginstellingen door heel Nederland gebruikt en heeft een enorme impact op digitale communicatie in de zorg. Het doel is het goed laten samenwerken van medewerkers en vrijwilligers. Om dit te kunnen realiseren moeten zij gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren en daar zorgt dit bedrijf voor!

Het sociaal intranet biedt het ideale online werkplek portaal doordat alle documenten gemakkelijk beschikbaar zijn binnen handbereik. Medewerkers en vrijwilligers hoeven slechts eenmalig in te loggen en zij hebben direct toegang tot alle documenten, zelfs vanuit Office 365.

Naast het sociaal intranet houdt het development team zich ook dagelijks bezig met het vernieuwen en verbeteren van (corporate)websites voor zorginstellingen. Steeds meer informatie wordt bekeken op onze mobiele telefoon. Hier speelt de organisatie dan ook goed op in door mobiele apps (iOS, Windows App en Android) voor de zorg te ontwikkelen.

Het kantoor ligt gelegen in Doetinchem. Hier is een team van 15 developers werkzaam. Het team zorgt nu voor een prettige en goede communicatie voor meer dan 70 zorginstellingen, maar dit kunnen er zeker 100 meer worden! Om deze groei aan te kunnen zijn zij nu op zoek naar een nieuwe collega om aan de backend te werken.

Functie

De sfeer binnen het bedrijf wordt door medewerkers omschreven als: relaxed, pragmatisch en flexibel. Er heerst een echte Achterhoekse cultuur en het is een platte organisatie. Het is mogelijk om drie dagen per week op kantoor te werken en twee dagen per week vanuit huis te werken!

Elke ochtend begin je de dag met een stand-up. Binnen het team heerst veel kennis en ervaring en dit wordt graag met je gedeeld. Heb je zelf ideeën of initiatieven zijn deze altijd welkom. Het development team is assertief, leergierig en streven naar het worden van de beste!

Als PHP Developer ga jij de backend code naar een hoger niveau tillen. Samen met je collega’s ga je op zoek naar nieuwe oplossingen om de backend code korter te maken, om deze minder foutgevoelig te maken, in minder regels en toekomstig bestendiger. Daag collega’s uit en haal het beste uit jezelf!

Functie-eisen

 • PHP heeft geen geheimen meer voor jou;
 • Ervaring met CMS, OO/MVC code, API koppelingen, security en performance is een vereiste;
 • Ervaring met MySQL, Git, Yii, InnoDB en CraftCMS is een pré;
 • Samenwerken is voor jou geen probleem en je deelt graag kennis met collega’s;
 • Je bent leergierig en altijd op zoek naar nieuwe technieken om jezelf te verbeteren;
 • Je bent altijd in voor een biertje op donderdagmiddag of een spelletje pingpong.

Aanbod

 • Een salaris waar je vrienden jaloers van worden;
 • 25 doorbetaalde vakantiedagen per jaar;
 • Doorgroeimogelijkheden en kennisdelingen met externe internetbureaus;
 • Wordt een interne expert in jouw specifiek vakgebied;
 • Gezellige collega’s en meerdere potjes pingpong tijdens de pauze;
 • Lidmaatschap bij Fronteers, codeschool en tutsplus;
 • Een Macbook Pro van de zaak en heerlijk speciaalbier tijdens de domibo;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • En last but not least: winstuitkering!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.