TYPO3 Developer


Introductie

Ben jij een ervaren PHP Developer met een passie voor TYPO3? Wil je graag meedenken en –werken aan de ontwikkeling van interactieve websites? Dan is onze opdrachtgever in Nijmegen op zoek naar jou!

Organisatie

Website-ontwikkeling, het bouwen van webapps en software development. Dat zijn de drie pijlers waar dit digital agency uit Nijmegen zich mee bezig houdt. Het sportieve bedrijf heeft veel ambitie, wat gekenmerkt wordt door de klantuitbouw, samenwerkingen en overnames. De klanten kunnen beroep doen op het dienstenpakket in zowel elke fase van het ICT-domein, niet kant-en-klaar maar echt oplossingen op maat. De eindgebruiker staat in ieder project centraal: klantoplossingen zijn tenslotte bepalend voor het succes!

Het kantoor bevindt zich midden in Nijmegen en de R&D afdeling bestaat uit 25 gezellige collega’s. Hier wordt niet alleen met PHP gewerkt maar zijn er ook vele .NET en frontend ontwikkelaars aan de slag. De week wordt altijd afgesloten met een vrijmibo om gezellig met collega’s te kletsen, te gamen of te tafelvoetballen. Aan de gezondheid van de medewerkers wordt ook gedacht. Iedere dag loop je samen met collega’s een rondje door het centrum van Nijmegen om even te ontspannen en daarnaast staat er altijd vers fruit in de keuken.

Door de toename van het aantal klanten is het bedrijf op zoek naar uitbreiding van het team. Er wordt namelijk niet alleen ontwikkeld voor de klanten, maar ook nazorg is een van de services die zij bieden. Dit maakt dat ze trots kunnen zijn op de klanten waar ze voor werken, de oplossingen die ze ontwikkelen en dat je uiteindelijk dus ook trots kunt zijn op jezelf! Ben jij die sportieveling die zij zoeken en kom je graag op een andere manier dan met de auto of het ov naar kantoor? Dan kan je hier lekker een schone start maken van je werkdag met een verfrissende douchebeurt!

Functie

Als ervaren backend developer werk je mee aan de TYPO3 en Laravel projecten. Je voert zowel taken uit op het gebied van ontwikkeling als de service die het digital agency biedt aan haar trouwe klanten. Aan de ontwikkelkant ben je bezig met het bedenken van nieuwe functionaliteiten (iets waar je dus lekker je creativiteit in kwijt kan!), maatwerk ontwikkeling van TYPO3 extensies en koppelingen met backoffice systemen. Aan de supportkant lever je (remote) ondersteuning en kom je soms ook fysiek over de vloer bij kanten. Van een beetje klantencontact word jij namelijk niet bang: immers staat betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid vanuit het oogpunt van de klant centraal!

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 4 jaar ervaring met PHP, Typo3 en Laravel;
  • Goede kennis en ervaring van/met web security, Git, LAMP, Composer en Linux;
  • Je weet jezelf uit de voeten te maken met open-source development en hebt aantoonbare ervaring met realisatie van koppelingen;
  • En je bent analytisch, gemotiveerd en hebt een positieve en creatieve instelling.

Aanbod

  • Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring incl. pensioenregeling;
  • Flexibele werktijden – werk 8 uur per dag tussen 8:00 en 19:00;
  • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een gezamenlijke lunch, teamuitjes, samen sporten en borrelen in de eigen kroeg met bierbrouwerij;
  • En voor de sportievelingen die sportend naar kantoor komen: een douche om op te frissen voordat je de dag start!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.