Symfony PHP Developer


Introductie

Ben jij een gedreven Medior of Senior PHP Developer die code schrijft als poëzie? Heb jij goede kennis van Symfony en ben jij graag deel van een kleine, maar groeiende organisatie in het historisch centrum van Maastricht? Dan is dit je kans!

Organisatie

Dit ambitieuze bedrijf houdt kantoor in een prachtig monumentaal pand in hart van Maastricht. Het is ooit opgezet door studiegenoten en heeft zich ontwikkeld tot een klantgericht bureau dat zich bezig houdt met allerlei maatwerk projecten. Denk hierbij aan mooie websites, praktische webshops, mobiele apps, digitale campagnes, complexe softwareproducten en SAAS-oplossingen. De focus zal steeds meer toegelegd worden op de ontwikkeling van grotere SAAS-oplossingen waarbij jij samen met collega’s dus de eigen opdrachtgever bent. Geen project is hetzelfde en dit brengt veel afwisseling in opdrachten en taken met zich mee. De klant staat centraal, maar ook aan jou als medewerker wordt gedacht. Zo word je de mogelijkheid geboden om je uit te leven in een sessie met jouw personal trainer die je fit en in shape houdt.

Het team bestaat uit 3 man én de kantoorhond; klein, professioneel en gezellig. Alle teamleden zijn op elkaar ingespeeld en er wordt ieder jaar ook aandacht besteed aan het optimaliseren van de teamverbanden door een professionele coach. De organisatie heeft de ambitie en mogelijkheden om te groeien, waardoor er de ruimte is voor team- en persoonlijke ontwikkeling. Ook is er genoeg tijd voor ontspanning met leuke activiteiten als zomerse barbecues op het dakterras, een gezellige jaarafsluiting (met partners) en gezamenlijke ontbijtsessies met de medewerkers die in hetzelfde pand werkzaam zijn.

Functie

Als Medior of Senior PHP Developer ga je aan de slag met Symfony maatwerkprojecten voor klanten. Deze begin je aan de tekentafel samen met de opdrachtgever om al zijn wensen in kaart te brengen. Je begeleidt het proces tot het eind waarbij je een product oplevert waar alle partijen trots op kunnen zijn. Hoewel jouw focus ligt op het programmeren in de backend, is het fijn dat je ook wat kaas gegeten hebt van de frontend waardoor je hiermee ook uit de voeten kan als dit nodig is. Jij draagt jouw verantwoordelijkheden voor projecten en bent breed inzetbaar. Met jouw communicatieve vaardigheden vind je het leuk om met klanten aan de slag te gaan en je ook aan de gezellige en gemoedelijke sfeer op kantoor bij te dragen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als PHP Developer;
 • Je gaat graag aan de slag met maatwerk projecten door gebruik te maken van het Symfony framework en Craft CMS;
 • Je bent vaardig in HTML, CSS en Javascript;
 • Jouw analytisch vermogen komt overeen met HBO werk- en denkniveau;
 • Jij bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met klanten in contact te zijn;
 • Jij wordt blij van een kwalitatief goede code en zorgt dat deze er netjes uit ziet.

Aanbod

 • Een marktconform salaris in een fulltime, uitdagende job;
 • 20 vakantiedagen (en in overleg is er ruimte voor meer);
 • Een personal trainer die 1 keer in de twee weken je tot het uiterste pusht;
 • Een fijne werkplek in het historisch centrum van Maastricht;
 • Werken op een mooie iMac;
 • Een extra compensatie waarmee jij jouw pensioenvoorziening naar wens kunt invullen;
 • En natuurlijk leuke uitjes zoals een BBQ, ontbijten en een jaarafsluiting.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.