Software Architect gezocht voor platform in hartje Amsterdam!


Introductie

Heb jij een passie voor programmeren? Ben je ambitieus en ga je voor het beste resultaat? Wie weet is deze functie bij dit groeiende bedrijf wel wat voor jou!

Organisatie

De manier waarop designs worden verkocht, dat is wat dit bedrijf wil veranderen. Hun platform is een soort marktplaats voor creative design. Designers hebben de mogelijkheid een eigen winkeltje te starten op hun platform en hier hun designs te laten zien. Consumenten, in dit geval particulieren die als hobby of professioneel craften, kunnen hier dus designs kopen. In dit bedrijf kun je onderdeel zijn van een groeiend team, en samen werk je aan de uitbreiding.

Het bedrijf is gevestigd in hartje Amsterdam, een inspirerende omgeving met veel mogelijkheden. Het team bestaat op dit moment uit 30 mensen in totaal, en de komende tijd zal dit aantal enorm groeien. Het is een jong bedrijf met een informele sfeer, en het team kent wel 15 verschillende nationaliteiten!

Ze lunchen samen, er is een pingpongtafel, pingpong toernooi, grote tuin waar je lekker kunt relaxen en op vrijdagmiddag is het tijd voor een borreltje.

Functie

Als Software Architect vervul je een belangrijke rol, ze geloven namelijk dat hun technologie het bedrijf zal maken of breken. Dit betekent dat ze goede mensen aannemen zodat je met gelijkgestemden komt te werken waarvan je op aan kunt.

Je zult technische oplossingen vinden voor projecten. Daarnaast werk je samen met de engineering teams. Je gaat de performance, scalability, reusability en security identificeren en opleveren.

Omdat het bedrijf een groei doormaakt, biedt dit kansen. Je kunt namelijk impact maken en deel uitmaken van de overgang van start up naar scale up. Verder krijg je de kans met internationaal talent samen te werken bij een bedrijf met een fijne sfeer en veel flexibiliteit. Ambitie en eigen input wordt gewaardeerd en gecompenseerd. Je kunt jezelf ontwikkelen en je wordt aangemoedigd om kansen te pakken. Breng samen met je team het product naar een hoger level!

Functie-eisen

 • Uitgebreide Product/System ervaring
 • Ervaring met design patterns
 • Je bent geordend en kunt prioriteiten stellen en zo meerdere taken tegelijk uitvoeren
 • Ervaring met PHP
 • Je bent ambitieus en gaat voor het beste resultaat
 • Je bent communicatief vaardig

Aanbod

 • Een uitstekend salaris
 • De kans om deel uit te maken van de groei van dit jonge bedrijf
 • 30 remote dagen per jaar
 • Werken in een inspirerende omgeving
 • Hardware naar keuze

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar t.steinmetzphp-professionals.nl