Senior PHP Developer voor klant- en tevredenheidsonderzoeken


Introductie

Neem een sleutelrol in bij een technisch platform dat jaarlijks 3,5 miljoen enquêtes verstuurd! Dit is jouw kans om als Senior Developer te werken aan je eigen platform. Over verantwoordelijkheid gesproken!Organisatie

Meten is weten! Met deze filosofie is dit bedrijf in 2003 opgericht en inmiddels helpen ze ruim 80 klanten met klant- en tevredenheidsonderzoeken en de opvolging daarvan. Met het leveren van kant en klare bedrijfsspecifieke enquêtes, data en bijbehorende oplossingen helpen zij tal van ondernemingen met kwaliteits- en dienstverleningsvraagstukken. Het technische platform is de drijvende kracht achter het bedrijf waar dagelijks acht medewerkers aan werken.

Vanuit een pand in Soest werken de Developers aan het technische platform op basis van PHP en aanverwante technieken. Voor iedere klant wordt een eigen klantomgeving gebouwd en het platform is en blijft altijd in ontwikkeling. Genoeg technische uitdagingen dus!

Vanwege groei en de toenemende technische uitdagingen zijn zij op zoek naar een Senior PHP Developer. Als je hier aan de slag gaat kom je terecht in een klein en kundig team waar je als nieuweling ook snel wordt opgenomen in de groep.

Het gezelschap bestaat uit mensen met liefde voor diverse hobby’s zoals fotografie, katten, hardlopen, koken, voetbal en 3D printing. Genoeg gespreksstof voor aan de lunchtafel dus! Daarnaast worden er regelmatig etentjes of sportmomentjes met elkaar gepland. Wil jij onderdeel zijn van dit mooie bedrijf en gezellige team? Lees dan snel verder!

Functie

Als PHP Senior Developer werk je samen met de hoofd ontwikkelaar aan de webapplicatie die constant in ontwikkeling is. Daarnaast ben je ook veel zelfstandig aan het werk. Als je naar afwisseling qua taken zoekt, is deze job ideaal! De webapplicatie blijft in ontwikkeling en er worden jaarlijks 3,5 miljoen enquêtes verstuurd in de meest uiteenlopende branches.

Als Senior Developer heb je een zeer afwisselende functie. Je bent bezig met techniek, support en het meedenken met klanten. Geen dag is hetzelfde met veel verantwoordelijkheid! Daarnaast werk je voor directe klanten, denk aan: Pathé, Landal GreenParks, Asito, BDO, Hogeschool van Utrecht en nog veel meer bekende namen.

Binnen het bedrijf wordt er gewerkt met een SaaS-platform. In de nabije toekomst willen ze de focus leggen op het werken met API’s en om dit op een hoger niveau te tillen. In totaal werken er acht medewerkers, waarvan 2 developers en die nog opzoek zijn naar een 3e dame of heer.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als PHP Developer;
 • Minimaal hbo-denkniveau;
 • Je hebt kennis van Laravel of een vergelijkbaar framework;
 • Je hebt een assertief, servicegericht en communicatieve werkhouding.

Aanbod

 • Een salarispakket op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een contract van 32 tot 40 uur per week;
 • Thuiswerkdag is bespreekbaar;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Een knus en gezellige familiesfeer;
 • Diverse uitjes en etentjes.;
 • Een potje squash waar je jouw collega’s kunt uitdagen
 • Uitdagende opdrachtgevers, zoals Pathé, Landal GreenParks, Asito, BDO, Hogeschool van Utrecht en nog veel meer!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl