Senior PHP Developer SaaS-platform hightraffic webshops


Introductie

Sta je open voor innovatie en wil je webshops optimaliseren door een SaaS-platform te ontwikkelen? Weet je waar je het als Senior PHP Developer over hebt en wil je werken in een informele setting in Rijswijk? Lees dan verder!

Organisatie

Bij dit bedrijf in Rijswijk bouwen ze hightraffic webshops van vraag tot complex gebouwde commerciële oplossingen die ook oog hebben voor de marketing van de producten. Dit betekent dat er soms ook een SEO/SEA bij komt kijken. Ze houden rekening met de hele customer journey van het bezoeken van de webshop tot aan het afrekenen. Het zijn serieuze webshops en hun klanten genereren bezoekersaantallen van 1 tot 40 miljoen. Het leuke aan deze klanten, is dat ze groot genoeg zijn voor interessante complexe uitdagingen, maar niet zo groot dat het lastig schakelen is met ze. Ze onderscheiden zich van andere Magento-clubs doordat ze écht vanuit strategisch en commercieel uitgangspunt ontwikkelen. Zo zijn de noten-, kluizen- en damshops al bewezen successen.

Er werken nu 13 werknemers met leeftijden tussen de 20 en 34 jaar. Ze hebben een frisse blik en er heerst een relaxte werksfeer, waar wel ruimte is om te zeggen waar het op staat indien nodig. Regelmatig wordt er op vrijdag na 5 uur ongedwongen een biertje open getrokken en met het bedrijf gaan ze regelmatig een hapje eten. Niet te veel poespas, bijvoorbeeld gewoon een rondje karten, een hapje eten of een avondje stappen.

Het developmentteam bestaat op dit moment uit 6 developers en dit willen ze graag uitbreiden naar een 7e dame of heer. Deze Senior PHP Developer zal zich meer afzijdig houden van webshopontwikkeling, maar op een nieuw SaaS-product focussen. Heb jij de senioriteit die dit team in Rijswijk zoekt?

Functie

Als Senior PHP Developer ga je een nieuw product ontwikkelen. In het bedrijf is enorm veel data aanwezig die op dit moment slecht gebruikt wordt. Als Senior PHP Developer ga je deze data samenvatten in een SaaS-platform, gebouwd in Symfony. Er zijn al veel ideeën hoe het platform eruit zal komen te zien, maar met jouw ervaring zul je een klap geven op bepaalde beslissingen.

Via API’s willen ze de data naar het SaaS-platform trekken. Daar wordt de data verder verwerkt om terug te keren naar de shop: slimme oplossingen staan dus voor het platform centraal. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een bestseller widget op de webshop. Via Magento wordt deze informatie niet geshowd op basis van sales data. Met het nieuwe platform willen ze dat gaan optimaliseren met data die verzameld wordt. Als laatste wordt een stuk artikelbeheer betrokken in het platform.

Functie-eisen

  • Minimaal 4 jaar ervaring als PHP Developer;
  • Je hebt ervaring met een MVC, bij voorkeur Symfony;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
  • Je hebt een professionele houding naar klanten en ervaring met klantcontact;
  • Als developer durf je een kritische blik te leveren en te adviseren waar nodig.

Aanbod

  • Een goed salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring (incl. reiskostenvergoeding en vakantiegeld);
  • Een dienstverband voor 32-40 uur per week;
  • 24 vakantiedagen bij 40 uur;
  • Een studiebudget van 1000 euro;
  • En een uitdagende functie in een ambitieus team!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.