Senior PHP Developer Facturatieprogramma


Introductie

Ben jij een Senior PHP Developer en ben jij op je best als je in een klein team aan een groot softwareproduct kan werken? Vind je het leuk om met jouw kennis van nieuwe technieken jouw collega’s en de software verder te brengen? Dan is deze vacature in de omgeving van Veldhoven interessant voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van een online facturatiesysteem. Met een gemotiveerd team van acht medewerkers (development, account management en helpdesk) wordt hier gewerkt aan een volledige SaaS applicatie die eenvoudig te bedienen is voor de gebruikers en waarin allerlei functionaliteiten mogelijk zijn die tijd besparen. Deze organisatie is echt een pionier op het gebied van online facturatie en dagelijks maken vele ondernemers gebruik van het inhouse ontwikkelde product. Een complexe verbetering die onlangs is gerealiseerd, is het vervangen van percentages door verbeterde btw-codes. Dit is verwerkt door het hele systeem, waardoor in verschillende scenario’s de juiste btw berekend wordt.

Het team kent een informele en open werksfeer waarbij iedereen even belangrijk is en waarin ieders mening gevraagd en gehoord wordt. Iedereen is ervan overtuigd dat dit product ondernemers echt verder helpt om hun administratie te doen. Dit enthousiasme wordt ingezet door hard te werken vanuit een compleet vernieuwd kantoorpand. En dat werken wordt bij het behalen van de targets beloond! Zo zijn er al teamreizen gemaakt naar Lapland en Dubai. Werken in dit team betekent gezamenlijk lunchen, een vrijdagmiddagborrel en het daarnaast ook gezellig hebben met elkaar.

Functie

Als Senior PHP developer in dit team ben je de kartrekker op software vlak. Jij brengt met jouw inzicht en analytisch denkniveau een helikopter view over de processen rondom development. In het SCRUM-team wordt dagelijks een stand-up gehouden waarin samen de sprints worden ingericht en verbeteringen in het proces dagelijks de aandacht hebben. Ook de helpdesk is een belangrijke bron van input over verbeteringen van de software. Samen met je collega developers optimaliseren en verfijnen jullie het online facturatieprogramma. Het aantal gebruikers groeit razendsnel. Hierdoor is het belangrijk om alles stabiel te kunnen blijven bedienen. Er is genoeg te doen en een groot voordeel is dat je onbeperkt tijd hebt om met bijvoorbeeld nieuwe technieken de applicatie naar een hoger niveau te tillen. Volop ruimte voor verdieping en nieuwe technieken dus! In de software en ontwikkelomgeving wordt veel gebruik gemaakt van onder andere PHP, Docker, Twiq, MySql en Javascript.

Functie-eisen

  • Je hebt een Senior PHP niveau met inzicht in architectuur;
  • Je hebt ervaring met het werken aan een SaaS applicatie en vindt het leuk om technische vraagstukken op te lossen;
  • Je bent analytisch, gestructureerd en hebt een helikopterview;
  • Het werken d.m.v. SCRUM is bij je bekend;
  • Je vindt het leuk om je kennis te delen met je teamgenoten.

Aanbod

  • Salaris naar de ervaring die je meeneemt;
  • Maar liefst 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
  • Een uitdagende werkomgeving met goede sfeer;
  • Genoeg ruimte om je kennis te verbreden en jezelf te ontwikkelen;
  • “Koele” trips naar Lapland en warme uitjes naar Dubai.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.