Senior PHP Developer Dordrecht


Introductie

Bouw je als PHP Developer graag mee aan innovatieve Laravel applicaties voor de internationale e-commerce markt? Maar houd je er ook van om maatschappelijk een bijdrage te leveren? Wil jij daarnaast een bijdrage leveren aan verdere professionalisering en uitbreiding van de IT-afdeling? Lees dan vooral verder.

Organisatie

Dit bedrijf is opgericht in 2014 en ze richten zich sindsdien op het ontwikkelen van succesvolle producten en merken in de e-commerce markt. Met de jaren hebben zij een goede naam op kunnen bouwen en zijn gegroeid van een klein team van 6 mensen tot een team van 30 mensen. Het bedrijf heeft door de exponentiële groei een internationaal klantenbestand en hun applicaties worden gebruikt door klanten in Amerika, Engeland, Duitsland en Canada.

Een voorbeeld hiervan is het bouwen van een applicatie dat helpt bij het ontwikkelen en online vermarkten van een product. Deze applicatie kan feedback laten geven door consumenten op een product, afbeelding of op een ontwerp. Dit geeft opdrachtgevers de inzichten die ze nodig hebben om hun eigen producten en ontwerpen te perfectioneren naar wens van de markt. Ze hebben deze applicatie opengesteld voor andere merken en met succes. Er zijn op dit moment ruim 200 merken actief op deze applicatie. Deze merken kunnen gebruik maken van de kennis van members op een andere applicatie die ook door het team gemaakt is. Dit doen zij met behulp van de code die geschreven is in PHP, Laravel en VueJS.

Naast het harde werken denkt het bedrijf ook aan de grond van het bestaan met het geld wat ze verdienen. Het bedrijf loopt goed en zijn trots op de positie waar ze staan, maar denken ook aan de mensen die geld hard nodig hebben. Ruim 10% van de winst gaat naar goede doelen, zoals Compassion dat in staat voor arme gezinnen en steunen verschillende projecten op de Filipijnen. Door wekelijkse kennis-sessies te houden en continu up to date te blijven in deze snel veranderende markt zijn deze prachtige mogelijkheden mogelijk. Het team blijft door ontwikkelen ook aan andere applicaties, die allemaal gericht zijn op het helpen van brands en het online vermarkten van producten.

Functie

Als Senior PHP Developer kom je te werken in een gedreven, optimistisch en bestendig team dat werkt met passie, maar vooral met plezier. Het IT-team bestaan uit tien ambitieuze professionals die op zoek zijn naar een nieuwe top developer voor het maken van complexe applicaties. Het mooie van deze rol is dat er ook veel ruimte is voor jouw inbreng. Heb jij goede ideeën waarmee het team vooruit kan op technisch vlak? Of zit je wellicht zelf te denken aan producten die goed zouden kunnen liggen in de markt? Laat je vooral gelden, want met jouw ideeën wordt echt actie ondernomen. Met het hele bedrijf zijn ze namelijk in staat om adequaat te reageren op continu veranderende externe factoren die horen bij de wereld van e-commerce.

Je krijgt te maken met enthousiaste en leergierige developers die goede kennis hebben van moderne technieken en graag meedenken. Middels kennisdeelsessies blijven ze goed up to date met de laatste methodes van programmeren. Binnen het team heerst echt een ‘wij gevoel’. Je bent in staat om je verantwoordelijk te houden naar de rest van het team, maar mocht jij zelf een slippertje maken dan word je daar als individu hierdoor ook niet op afgerekend. Het is echt een teameffort, en samen met je collega’s streef je ernaar om een aantal prachtige applicaties op te zetten en impact te maken op de e-commerce markt.

Doordat ze meerdere applicaties in de markt hebben is het werk lekker afwisselend. En omdat ze juist zichzelf willen onderscheiden op technisch vlak, is het bouwen van deze applicaties complex en uitdagend. Ontwikkeling is een van de kernpunten, waardoor ook jouw ontwikkeling op allerlei facetten wordt gefaciliteerd. Wanneer jij het leuk vindt om met zo’n team aan de slag te gaan wordt hier alle ruimte geboden voor een mooi carrière pad, welke kant dat ook op is.

Functie-eisen

 • Je hebt bewezen werkervaring als PHP Developer;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van Laravel of en ander framework (Symfony, Zend);
 • Je hebt kennis van MySQL, Bootstrap, VueJS, Javascript en API’s;
 • Je bent vindingrijk, snel en netjes;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar blijft een teamplayer;
 • Je hebt brede belangstelling en leert graag;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een uitstekend salaris met ruimte om door te groeien;
 • Snel uitzicht op een vast contract (!)
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Persoonlijk ontwikkelplan en opleidingsbudget
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Werken aan grotere webapplicaties voor internationale klanten;
 • Een ambitieuze werkomgeving met vakliefhebbers;
 • Jaarlijkse uitjes naar het buitenland voor het vieren van successen; (Portugal afgelopen zomer)
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om 32 tot 40 uur te werken.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.