Senior PHP Developer Campingspecialist


Introductie

Ben jij de senior PHP developer die een team van tien developers in Andelst wil gaan versterken? Heb je affiniteit met kamperen en vind je eerlijke vergelijking belangrijk? Lees dan verder, wellicht boek jij dan binnekort een vaste verblijfplaats bij dit bedrijf!

Organisatie

Het bedrijf specialiseert zich al ruim 50 jaar in de informatievoorziening rondom campings en is marktleider in kampeersites. Zie het even voor je: als je op vakantie gaat is de keuze reuze uit verschillende campings en hoe maak je daarin nu de juiste? Naast een gids heeft het bedrijf een kampeersite ontwikkeld waarop campings gezocht kunnen worden en deze site is de best bezochte website van heel Europa. Er werken zo’n 300 inspecteurs die een objectieve beoordeling geven van verschillende campings. Hierdoor krijgen klanten genoeg informatie om de juiste keuze te maken, en kan het bedrijf veel kwalitatieve data verzamelen.

Het bedrijf bevindt zich in een high traffic omgeving en jaarlijks bezoeken miljoenen mensen de diverse websites. Daarbij zijn ze steeds meer aan het transformeren van een uitgever naar een software huis. Hierbij komen andere werkzaamheden kijken als wel het bouwen van een groot interactief platform, het verder uitwerken van online boekingssites, maar ook het ontwikkelen van navigatie apps en het creëren van digitale gidsen. Om de grootste campingwebsite van Europa te worden, voegen ze graag een nieuwe developer toe aan het team.

Functie

Het team bestaat inmiddels uit tien man en is multidisciplinair. Je werkt dus samen met een Product Owner, een UX-designer, frontend developers en je andere backend-collega’s. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM-methodiek en bouwt met je team nieuwe features in de website. Daarnaast werk je met big data door middel van koppelingen die je maakt met de nieuwe PMS-systemen.

Met jouw ervaring ben je een van de sparringpartners van de Team Lead. Je hebt een belangrijke inbreng in de uiteenlopende vraagstukken die spelen en er wordt van je verwacht dat je hier een actieve en innovatieve rol in neemt. Als je bedenkt dat het doel is om de grootste boekbare campingwebsite te worden van Europa, maak je dus veel impact.

Functie-eisen

 • Behoorlijk wat ervaring als Software Developer (richting de 10 jaar);
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt eerder gewerkt met Zend en/of Symfony;
 • Daarnaast ben je een echte teamplayer en weet je waar nodig te schakelen.
 • Verdere technische stack: Solr/RabbitMQ/Varnish/MongoDB;
 • Ervaring met grote codebases;
 • En je bent altijd nieuwsgierig en met de nieuwste technieken ga je het liefst zo snel mogelijk aan de slag!

Aanbod

 • Uiteraard een goed salaris, reiskosten en een goede pensioenregeling;
 • Een internationaal team (niet alleen in Nederland, maar ook in Midden-Amerika en India);
 • Hardware naar keuze;
 • Een goede werksfeer, maar thuiswerken is indien gewenst ook mogelijk;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: bezoek een conferentie of volg een opleiding;
 • Genoeg vakantiedagen en overwerk wordt ook verruild voor vrije tijd;
 • En genoeg verantwoordelijkheid binnen een ambitieus bedrijf met heldere doelen!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.