Senior PHP Developer bij Amsterdamse kredietverstrekker


Introductie

Ben jij het eens met de stelling dat het voor consumenten makkelijker moet zijn om te kunnen lenen? Wil je bouwen aan een platform wat als schakel dient tussen consument en kredietverstrekker die dit bewerkstelligt? Lees verder en ga aan de slag in Amsterdam!

Organisatie

Het bedrijf is gelegen in onze Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Het bedrijf heeft als missie om consumentenleningen makkelijker te maken, omdat ze ontevreden waren over hoe banken het aanpakten (met weinig innovatie en de klant werd niet voorop gesteld). De afgelopen jaren zijn ze innovatief bezig geweest op de markt waardoor ze het mogelijk maken voor consumenten om direct leningen af te sluiten met andere consumenten en bedrijven. Het bedrijf is echt een kredietverstrekker, na het afsluiten wordt de lening doorgezet naar de crowd. Een voordeel: een blije lener en een leuk rendement voor de investeerders!

In totaal bestaat het bedrijf inmiddels uit acht medewerkers. Het frisse team is door de groei op zoek naar uitbreiding in de vorm van een Fullstack PHP Developer. De uitdaging is groot, met soms meerdere deployments per dag. Tevens is dit bedrijf pionier als het gaat om een volledig online aanvraagproces. Het kantoor is met de fiets zo’n 13 minuten verwijderd van Amsterdam Centraal. En je hoeft je niet zorgen te maken over een nieuw transportmiddel met 2 wielen, want deze krijg jij gratis bij je dienstverband.

Functie

Als Senior PHP Developer kom je terecht in een team met twee andere developers. Een hiervan is de CTO, waar je dus ook intensief mee samenwerkt. In de functie ligt je focus op de backend, maar zal je ook geregeld aan de frontend moeten sleutelen. Hierin wordt nog niet gewerkt met een framework en er wordt nu gebruik gemaakt van Jquery.

In de backend wordt Laravel gebruikt en dit zul je gebruiken om het platform verder uit te bouwen en te optimaliseren. De backlog met nog te implementeren features is groot (met name om de reis voor de klanten simpeler en sneller te maken), maar uiteraard is er voor jou nog genoeg ruimte voor inspraak in nieuwe features. Hier speel jij dan ook een rol in.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring als Fullstack Developer, het liefst meer dan 5 jaar;
 • Verder heb je eerder gewerkt met een MVC-framework (bijv. Laravel);
 • In de frontend heb je ervaring met jQuery. Ervaring met VueJS/React is een pré;
 • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en deelt deze ook;
 • Je hebt ervaring met TDD incl PHPunit tests;
 • En je wilt graag meebouwen aan een snelgroeiend platform op het gebied van kredietverstrekking!

Aanbod

 • Een mooi salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een “shiny” VanMoof tweewieler om iedere dag het kantoor te bereiken;
 • Een team waarin je jezelf snel kunt thuisvoelen;
 • Verantwoordelijkheid! Je werkt intensief samen met de CTO. Lees: genoeg inspraak en ruimte voor eigen inbreng;
 • Werken in de hoofdstad op een mooie locatie op minder dan een kwartiertje fietsen vanaf Centraal station.

Inlichtingen

Uitsluitend Nederlands sprekende kandidaten kunnen reageren op deze functie!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.