Senior PHP developer


Introductie

Durf jij echt mee te denken en een grote rol te spelen op technisch vlak? Heb jij een passie voor je vak en kan jij jouw kennis en ervaring inzetten om bij te dragen aan een professionaliseringsslag? En ben je woonachtig in de kop van Noord-Holland? Dan is deze functie bij dit bedrijf iets voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf is een groothandel voor de keukenbranche en is daarnaast het hoofdkantoor van een grote keukenketen, bestaande uit 12 fysieke winkels en een internetwinkel. Ze leveren veel gerenommeerde merken en verschillende soorten keukens, inbouwapparaten, werkbladen en accessoires. Als groothandel kopen zij producten zo efficiënt mogelijk in en verzorgen zij het logistieke proces. Hierdoor zijn ze een bekende speler geworden in de keukenindustrie en worden er landelijk vele keukens vanuit hen geplaatst.

Klanten van de organisatie zijn verschillende keukenwinkels. Ze hebben in de loop der jaren goede, duurzame relaties opgebouwd en hechten hier ook veel waarde aan.

Verspreid over het magazijn, de filialen en het hoofdkantoor bestaat het complete team van de organisatie uit meer dan 170 medewerkers. In het hoofdkantoor is echter een team van 30 enthousiaste vakmensen aan de slag die er voor te zorgen dat iedere bestelling in orde is. Op deze locatie vind je ook een groot magazijn waar vele keukens en apparatuur zijn opgeslagen.

Om een professionaliseringsslag op technisch vlak te kunnen maken zijn we voor de internetafdeling in de kop van Noord-Holland op zoek naar een ervaren PHP developer.

Functie

Als PHP developer zul je in een team van 3 developers werken aan verschillende websites, webshops en modules. Je zult nieuwe functionaliteiten uitdenken, beschrijven en ontwerpen. Momenteel hebben ze verschillende codebases en ze zijn bezig om het tot één codebase te maken. Daarnaast zijn ze bezig om een product informatie management systeem vorm te geven. Bij de producten wordt namelijk allerlei informatie geleverd die veelal verschillend van vorm zijn. Dit maakt dat ze nu mogelijkheden zoeken om deze informatie over de producten strakker neer te zetten en hierin één lijn te trekken.

Om dit mogelijk te maken wordt er samen gewerkt met een externe developmentpartij die allereerst de technische kennis en ‘handjes’ levert. Momenteel zijn ze dan ook meer en meer bezig met bijvoorbeeld de Scrum methodiek en Unit testing. Uiteraard zijn ook jouw nieuwe inzichten en adviezen van grote waarden en wordt er verwacht dat je meedenkt over het verder professionaliseren van processen en online activiteiten. Een unieke kans om je technische en innovatieve inbreng tot uiting te brengen!

De medewerkers staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en naast een interessante inhoudelijk uitdaging is dit ook een hele flexibele werkgever. Er worden flexibele werktijden gehanteerd, waardoor je kunt starten tussen 7.00 en 10.00 uur. Er wordt in een kantoortuin gewerkt en tussen de middag samen geluncht. Door middel van uitdagende projecten en veel zelfstandigheid is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werk je met interessante technieken en gezellige collega’s!

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal een aantal jaar ervaring met programmeren;
 • Kennis van PHP, MVC, Javascript, MySQL, (X)HTML en CSS;
 • Kennis van Laravel is een pre;
 • Een hoge mate van zelfstandigheid;
 • Passie voor programmeren; je kijkt om je heen naar wat nieuwe technieken kunnen bieden;
 • Ambitie; je wilt constant beter worden in je vak!

Aanbod

 • Uitstekend salaris, afhankelijk van ervaring;
 • Pensioenregeling;
 • Bonusregeling;
 • Flexibele werktijden (tussen 7:00 en 19:00 uur);
 • Een veelzijdige functie met veel eigen inbreng;
 • Professionele maar ook zeker erg gezellige collega’s!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.