Senior/Lead PHP Developer E-Commerce Platform


Introductie

Lijkt het je leuk om als Senior/Lead PHP Developer een actieve rol op te pakken in het team en de lijnen uit te zetten? En werk jij graag in een plezierige werkomgeving aan een nieuw e-commerce platform? Dan is deze vacature geknipt voor jou!

Organisatie

Wat in 2009 als webwinkel begon, is in de loop der jaren gegroeid tot een professioneel techbedrijf dat een grote groep trouwe klanten heeft opgebouwd. Klanten bestaan voornamelijk uit particulieren en bedrijven, maar ook stichtingen en overheden vallen onder hun klanten. Momenteel genereren ze nog veel omzet vanuit de online verkoop van onder andere inkt, toners, papier en kantoorartikelen, maar inmiddels is het bedrijf ook succesvol geworden door middel van hun nieuwe e-commerce platform.

Met behulp van dit e-commerce platform kunnen bedrijven een complete webshop opzetten binnen het tijdsbestek van twee uur. Bedrijven sturen data van hun producten naar de webshop, waarna ze zelf kunnen kiezen welke producten zij op hun webshop willen aanbieden. Dit platform is inmiddels voor 90% compleet en wordt zeer goed ontvangen door de gebruikers. Door het succesvolle ontvangst en de positieve reacties verwachten ze een forse groei op termijn. Hierdoor zijn ze dan ook op zoek naar verstekring van hun developmentteam!

In totaal werken er 20 medewerkers op het kantoor in Alkmaar, waarvan 5 developers werken aan het nieuwe e-commerce platform. De organisatie kenmerkt zich als een platte organisatie die geen hiërarchische managementlagen heeft. De sfeer op kantoor is gezellig. Er wordt veel gelachen en tussen de werkzaamheden door is er altijd tijd voor een praatje. Iedere middag lunchen de medewerkers samen en er worden zeer regelmatig uitjes of feestjes georganiseerd.

Functie

Als Senior/Lead PHP Developer werk je voor ongeveer 70% aan de ontwikkeling van het e-commerce platform. De overige 30% besteed je aan het coachen en aansturen van het team. Doordat de functie fullstack is, werk je met diverse technieken, zoals PHP 7, Laravel, NodeJS, VueJS, Docker, Kubernetes en GIT.

De werkzaamheden vinden plaats in een klein team en daarom wordt er veel onderling gecommuniceerd. Voor deze functie is het daarom belangrijk dat je goed in het team past. Daarnaast zijn er veelal momenten dat je zelf aan het roer staat en zelfstandig moet kunnen werken. Hierin krijg je dan ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met PHP;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
 • Kennis en ervaring met MySQL, Docker, Kubernetes, Git en RESTful API;
 • Ervaring met Laravel, NodeJS, VueJS, Gitlab, Google Cloud Platform of TDD is een pré;
 • Een hands-on mentaliteit en een oplossingsgericht denkvermogen.

Aanbod

 • Een goed salaris;
 • Flexibele werktijden (kantoor is open tussen 09:00u – en 21:00u)
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de eigen sportschool;
 • Een gezellige, jonge en dynamische werkomgeving en de leukste uitjes.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.