Senior Lead Developer


Introductie

Ben jij toe aan de volgende stap in je development-carrière? Wil je dit technologie-platform naar het volgende niveau brengen en meedenken en -werken aan de ontwikkel roadmap? Ga dan aan de slag bij dit bedrijf in Delft!

Organisatie

Tegenwoordig zijn er duizenden verschillende technologieën op de markt. Maar hoe weet je welke technologieën beschikbaar zijn en hoe je deze kunt vergelijken met andere opties? Vanuit een prachtig pand in Delft focust dit bedrijf zich op de energie industrie en hoe nieuwe technologie hier zo snel mogelijk toegepast kan worden. Via het platform kunnen gebruikers gratis technologieën vergelijken, dit is vooral B2B-gericht.

Sinds maart 2018 zijn ze volop aan het groeien en het team bestaat inmiddels uit acht man. De afgelopen jaren is er echter zo’n groei geweest in het aantal gebruikers, dat nu dagelijks 80 tot 100 gebruikers per dag te vinden zijn op het platform. Hierdoor is besloten om volledig te gaan richten op het platform en te gaan positioneren als techbedrijf. Veel van de development-werkzaamheden worden uitbesteed, maar die worden nu inhouse gehaald. Ben jij de Senior Developer die verantwoordelijk is voor de roadmap en alle developers binnen het team?

Functie

Je werkt intensief samen met de Business Developer en maakt in samenwerking de ontwikkel roadmap voor het platform. Jouw rol als Senior Drupal Developer groeit samen mee met het bedrijf en daarom komen ook aansturende werkzaamheden kijken bij de functie. Hierdoor ben je verantwoordelijk voor alle developers, zowel frontend als backend. Wel laat je je liefde voor programmeren niet zomaar gaan, waardoor je hier nog intensief bij betrokken blijft. Dit betekent dat je de nieuwste features ontwikkelt, een project waar de organisatie bijvoorbeeld nu mee bezig is het MVP bouwen en deze door ontwikkelen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een IT-gerelateerde opleiding afgerond op HBO-niveau;
  • Verder heb je 5 jaar ervaring met PHP en/of Drupal;
  • Je hebt eerder projecten geleid als senior/lead developer;
  • Jouw instelling is doel- en resultaatgericht;
  • En je hebt een goede dosis motivatie om het team uit te breiden en in een snel ontwikkelende omgeving te werken.

Aanbod

  • Een gave kans om een team op te bouwen en aan een snelgroeiend product te werken;
  • Meedenken en -werken aan een technische roadmap;
  • Een marktconform salaris, welke gedeeltelijk is gekoppeld aan de eigen prestatie;
  • 25 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid tot thuiswerken.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.