Senior Developer


Introductie

Wil jij een steentje bijdragen in het onderwijs? Heb jij ervaring met intensief klantcontact en ontvang je hiervoor graag persoonlijke waardering? Lees dan snel verder, misschien ga jij binnenkort aan de slag bij dit snelgroeiende bedrijf dat digitaal lesmateriaal ontwikkeld!

Organisatie

Dit bedrijf in Didam ontwikkeld e-learning materiaal voor scholen in heel Nederland. Van basis- tot mbo-scholen: inmiddels zijn ze gegroeid tot vier digitale lesmethodes. Het lesmateriaal bestaat nu uit vier producten/vakken: muziek (basis en voortgezet onderwijs), geschiedenis en burgerschap. Docenten worden ingezet hoe ze het lesmateriaal willen gebruiken en dit wordt dan verder door vertaalt naar de techniek. Zo hebben ze contact met 230 scholen in Nederland en dus ook honderden leraren.

Iedere dag begint flexibel en het is aan jou hoe laat je binnenkomt; als dit maar tussen 8 en 9 uur is. Na een kop koffie gaat iedereen aan de slag en rond lunchtijd eet iedereen samen een boterham. Het team bestaat uit zeven man waarvan één programmeur. Het bedrijf is groeiende, waardoor ze nu versterking zoeken op het gebied van software development. Door het kleine team schakel je met een van de eigenaren en kun je echt meedenken in het creatieve proces.

Functie

Als Senior Developer ga je meewerken aan het digitale lesmateriaal en voeg je nieuwe functies en werkvormen toe. Dit doe je met PHP7, composer, MySQL/MariaDB. De software wordt geïntegreerd met andere systemen om automatische toegang tot meerdere applicaties te verschaffen. Als developer ben je erg zelfstandig en schakel je veel met de gebruikers. Zo komen er gedurende de dag feedbackmeldingen binnen waar je snel op anticipeert. Zo was er onlangs een fout binnen de keyboard functie van het muzieklesmateriaal. Na de gegeven feedback ging het team hier direct mee aan de slag en werd het binnen het lesuur opgelost. Als bedankje ontvingen ze van de klas een leuke video dat alles weer naar behoren werkte.

Het verwerken van de feedbackvragen van de klant is echter een klein onderdeel van je taken. Het overgrote deel houd jij je bezig met het (door)ontwikkelen van nieuwe projecten, juist jouw creatieve bijdrage is ontzettend gewenst. Er worden constant nieuwe projecten bedacht en aan jou de taak om hier op technisch vlak de beste uitwerking voor te bedenken en uit te voeren. Een omgeving waar snel en dynamisch gewerkt wordt moet je dan ook wel aanspreken. Daarnaast is het belangrijk dat je goed om kan gaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die je in deze functie krijgt.

Functie-eisen

 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Ervaring met PHP en aanverwante technieken;
 • Communicatief ben je erg vaardig en weet behoeften om te zetten naar technische ontwikkelingen in de software;
 • Je bent bekend met versiebeheer;
 • Je kijkt verder dan je neus lang is: op het gebied van innovaties sta je vooraan en deelt dit om creatieve oplossingen te realiseren.

Aanbod

 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • 24 vakantiedagen;
 • Een uitdaging waar je constant in contact staat met de (eind)gebruikers. Hierdoor ontvang je toffe feedback en kent iedereen je van naam;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Een gezellig en jong team wat regelmatig wat onderneemt. Sta jij volgende keer mee te zingen bij een concert?

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.