Scrum Master voor API Partner


Introductie

Ben jij de SCRUM Master die van aanpakken weet? Lijkt het jou wel wat om voor een toonaangevend bedrijf te werken aan één van Googles top 10 API’s? Ben jij degene die processen op een motiverende manier faciliteert en tot de beste oplossingen komt? Aarzel dan niet en neem contact op!

Organisatie

Dit bedrijf, gevestigd in zowel ’s Hertogenbosch als Rotterdam, richt zich op de automatisering van marketing. Online adverteren simpel maken: iets waar dit bedrijf zich hard voor maakt. Het draagt bij aan de prestaties van succesvolle bedrijven als Hornbach, VidaXL en Bever online. Inmiddels wordt de software door wel honderden bedrijven gebruikt en dat maakt dat ze groeiende zijn, het meest in het klantenbestand en de functionele mogelijkheden die er worden geboden. Om de processen nóg beter te laten verlopen, is dit toonaangevende bedrijf nu op zoek naar een Scrum Master als uitbreiding van het team.

De organisatie bestaat uit 30 gemotiveerde en hoogopgeleide developers, datascientisten, SEA specialisten en sales collega’s. Teamwork is belangrijk; het teamgevoel komt terug in de Gameroom: compleet uitgerust met Xbox, Wii, een pooltafel, tafeltennis en –voetbal. Daarnaast worden er trips georganiseerd voor in de boeken. Voorbeelden zijn reisjes naar Google HQ, de sneeuw en naar Ibiza. En niet te vergeten: de gezellige borrelavonden!

Functie

Als SCRUM Master werk je afwisselend op de kantoorlocaties in Rotterdam en Den Bosch. Met jouw ervaring weet jij de scrum teams tot een hoger plan te tillen door overzicht te houden, te ondersteunen, afspraken en doorlooptijden te bewaken en bij te dragen aan verdere software ontwikkeling. Doordat organiseren en faciliteren in jouw natuur zit, neem jij als vanzelfsprekend de voortrekkersrol aan waardoor je teamprocessen kunt verbeteren. Ook zul je bezig zijn met het in kaart brengen van nieuwe mogelijkheden in het ontwikkelen van nieuwe features. Je zorgt er dus voor dat de software optimaal doorontwikkeld wordt. Je werkt intensief samen met jouw collega’s om tot de beste oplossingen te komen en duikt in brainstormsessies in de rol van procesbegeleider. Je bent op de hoogte van alle planningen en voortgang van lopende projecten.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding;
 • Jij brengt een passie voor SCRUM en een scrum master certificering (PSM, CSM, SAFe);
 • Ervaring als Scrum Master en dusdanige technische ervaring dat je de taal van developers begrijpt;
 • Kennis van Google API, Google Adwords is een pre;
 • Je bent communicatief sterk en kunt uitermate goed faciliteren en organiseren;
 • Je bent een echte teamspeler maar weet ook vanuit een helikopterview te handelen.

Aanbod

 • Een boven-marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
 • Flexibele werktijden, begin tussen 8.00 en 9.30 uur;
 • Een vrij besteedbaar opleidingsbudget van maar liefst €2.000;
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • Een fijne werkplek naast Rotterdam CS of Den Bosch CS;
 • Te gekke trips met het team naar de Google HQ, de piste of Ibiza!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.