Python Developer


Introductie

Wil jij aan de slag in een innovatief en succesvol bedrijf? Heb jij een kritische werkhouding en oog voor detail? Heb jij passievoor het vak en interesse in de vastgoedwereld? Dan is deze functie geknipt voor jou!

Organisatie

Dit softwarebedrijf gericht op commerciële vastgoed, gevestigd in Amsterdam-West, is groeiend! Zeer recentelijk hebben zij een website/platform toegevoegd aan hun portfolio. Dit is een website gericht op vastgoed voor de zakelijke markt. Hier worden dus kantoor- en winkelpanden aangeboden.

Het bedrijf bestaat inmiddels ruim 4 jaar en ze bezitten informatie over meer dan 400.000 panden en hebben bijna 1,5 miljoen eindgebruikers in Nederland. Denk aan eigenaren, wanneer gekocht, de toenmalige verkoopprijs, krediet van eigenaren enz. Data dat voor o.a. makelaars, de overheid, gemeenten, ontwikkelaars, investeerders en beleggers zeer nuttig is. De informatie over het commerciële vastgoed wordt o.a. ingekocht bij het kadaster en door onze klant bijgehouden in een unieke database, welke is gekoppeld met gegevens van bijvoorbeeld overheidsorganisaties, makelaars en kredietinformatieleveranciers.

Momenteel werken ze met 20 medewerkers op de nieuwe locatie in Amsterdam-West. De sfeer is informeel, elke dag wordt er samen geluncht en vrijdagmiddag wordt er soms spontaan een borrel georganiseerd.

Vanwege de uitbreiding van hun portfolio zijn zij op zoek naar een PHP/Python Developer!

Functie

Als PHP/Python Developer kom je te werken op de developmentafdeling die momenteel uit 5 developers bestaat. Hierbij werk je (bij een fulltime dienstverband) drie dagen per week zelfstandig aan de doorontwikkeling van hun website/platform gericht op de verkoop van kantoor- en winkelpanden. Dit product is gebouwd aan de hand van Python/Django. Omdat je zelfstandig aan het product werkt, kun je zelf de richting bepalen en is er veel ruimte voor creatieve ideeën!

De overige dagen werk je mee met het team aan het platform met unieke database dat aan de hand van PHP is gebouwd. Je werkt hierbij aan de ontwikkeling van maatwerk oplossingen voor klanten. Deze zijn gericht op zoekfuncties binnen de database. Zo gaat het om het uitfilteren van de vraag van de klant. Bijvoorbeeld: ‘’Ik wil een overzicht van advocatenkantoren in Hilversum van het jaar 2015 met de kosten van € 4.000.000,- zonder dat het cultureel erfgoed is’’.

In het team krijg je volledig de ruimte om jezelf te ontwikkelen op technisch vlak. Je levert zelf bijdragen aan technische richtingen en natuurlijk de gezellige bedrijfscultuur.

Ook wanneer je 3 dagen per week beschikbaar bent ben je welkom om te solliciteren!

Functie eisen

 • Minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Je hebt goede kennis van Python/Django en/of PHP;
 • Kennis van front-end development is een pre;
 • Kennis van Ubuntu;
 • Ervaring met Elasticsearch is een pré;
 • Ervaring met Celery, Solr, MySQL, Redis, Yiraa en Vagrant is pre;
 • Kritische werkhouding met oog voor detail;
 • Je bent actief bezig met nieuwe technologieën;
 • Goede kennis van de Nederlandse of Engelse taal;

Aanbod

 • Een marktconform salaris (afhankelijk van niveau en ervaring);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een part-time (24 uur) functie die tot 40 uur kan worden uitgebreid wanneer je PHP kennis meebrengt;
 • Een informele werkomgeving waarin je ontwikkeling gestimuleerd wordt;
 • Parttime werken is bespreekbaar;
 • Werken met de nieuwste technieken en ruimte voor innovatie.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.