PHP Typescript Developer


Introductie

Spreekt het jou aan om veel inspraak te hebben binnen een team? Wil jij werken bij een bedrijf dat voorop loopt qua technieken en echt gaat voor kwaliteit en stabiliteit? En wil je hier ook nog eens goed voor beloond worden? Dan gaat deze vacature je zeker aanspreken!

Organisatie

De organisatie waarvoor jij je handen uit de mouwen mag steken is opgericht in 2003 en gevestigd in Lelystad. Als je je eigen website, blog of webwinkel wilt beginnen ben je bij hen aan het juiste adres. Je kunt bij ze terecht voor domeinnamen, webhosting en e-mail, zodat jij zelf een website of webwinkel kunt bouwen.

Ze maken het je dan ook het liefst zo eenvoudig mogelijk door betrouwbare producten en diensten van hoge kwaliteit te bieden, zodat je er als klant zelf iets moois van kan maken. Ze hebben daarin ook een duidelijk motto: ‘’Als het niet kan, dan wordt het pas leuk!’’ Ze zijn dan ook niet alleen online actief, maar ook actief op de domeinen vervoer, zorg en energie.

Ze doen het graag net even anders dan de rest en dat maakt ze nou net zo leuk! Ze hebben als doel om producten aan te bieden die voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk zijn en zijn daarbij niet bang om tegen de stroom in te zwemmen. Momenteel hebben ze zo’n 200.000 klanten en bijna 650.000 domeinen in beheer en ze zijn van plan dit aantal nog lang te laten stijgen. Ze hebben zelfs internationale plannen en kunnen daarvoor een extra paar handen gebruiken!

Je gaat werken in een enthousiast team op een mooie locatie in Lelystad. Mocht je tussen het harde werken door even willen ontspannen kan dat. Zo heb je een keer in de twee weken de mogelijkheid om te genieten van een stoelmassage en wordt er op sportief-vlak ook veel georganiseerd.

Functie

We zijn opzoek naar een Backend developer die het ontwikkelteam wil komen versterken. Iemand die zich (net als de organisatie) goed kan vinden in Domain Driven Design. Je komt te werken in een ontzettend leuke, informele en creatieve werkplek met Lelystad als standplaats. Hier zul je bouwen aan een modern platform en ontwikkel je nieuwe ideeën en producten.

Dit doe je niet alleen! Je komt terecht in een multidisciplinair productteam waarbinnen je samenwerkt met ontwikkelaars, marketeers en de klant. Via code reviews en pair programming houden jullie elkaar goed op de hoogte en is er altijd de mogelijkheid om samen te werken en te brainstormen.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen plannen uit te werken en met de nieuwste technieken te werken. Ze houden ervan om het allemaal net even anders te doen dan de rest, dus het is alleen maar leuk als je met creatieve ideeën komt.

Op technisch vlak is het vooral voordelig als je ervaren bent met PHP / Typescript. Verder is kennis van PHP, GraphQl, Protobuff, Docker, K8s een pre. Ook is het belangrijk dat je positief en experimenteel bent ingesteld. Ook loop je niet weg voor een beetje verantwoordelijkheid, maar pak je projecten graag met beide handen aan!

Functie-eisen

 • Je hebt kennis van een backend taal (PHP) en bent bereid met Typescript te werken;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van GrapQl, Protobuff, Docker, K8S, RabbitMQ, PHP is een pre;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent positief ingesteld en altijd nieuwsgierig naar nieuwe technieken;
 • Je durft van je fouten te leren;
 • Je bent een echte teamplayer en het lijkt je leuk om in een mutlidisciplinair team te werken!

Aanbod

 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een goede bonusregeling;
 • Mogelijk auto van de zaak;
 • Volop doorgroeimogelijkheden (ook qua opleiding);
 • Premievrij pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Internetvergoeding;
 • Goede lunch op kantoor;
 • Fitbit challenge;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelingen op een toffe, informele en creatieve werkplek in Lelystad!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.