PHP Symfony developer in Dronten


Introductie

Ga als gemotiveerde Fullstack Developer aan de slag met het ontwikkelen van software voor meer dan 60.000 klanten!

Organisatie

Deze internetservice provider biedt internet, TV en bellen aan particulieren. Ook bieden zij meerdere services aan zakelijke klanten. Het bedrijf is opgericht in 1996 en er zijn zo’n 100 mensen werkzaam. Hun doel is het bieden van optimaal en veilig internet voor de gebruiker.

Het bedrijf heeft een enorm klantenbestand van circa 60.000 klanten! Het developmentteam creëert eigen applicaties voor het eigen bedrijf. Dit kan van alles betreffen. Zij werken in een uitgebreid CRM Systeem, maar ook in systemen waarbij de klanten wijzigingen kunnen doorgeven.

Het developmentteam bestaat uit 11 personen waarvan 7 developers werken aan de back-end en 4 personen werken aan de front-end. Het team werkt in een informele sfeer samen en onderneemt regelmatig leuke activiteiten. Zo zijn zij bij het laatste teamuitje gaan airsoften. Er wordt regelmatig geborreld, zij lunchen samen en met kerst gaan zij uiteten met het hele bedrijf. Ook houden zij op eigen initiatief game avonden, hierbij neemt ieder zijn eigen game mee en nemen zij het tegen elkaar op!

Het developmentteam is werkzaam op een ruim en open kantoor gelegen in Dronten. Het is mogelijk om de auto voor het kantoor te parkeren. Ook is het kantoor gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Functie

Als Fullstack Developer komt je te werken in een team van 11 personen en zal je een aantal junior developers onder je krijgen. Zij werken voornamelijk met de volgende programmeertalen: PHP, Symfony, JavaScript.

Hoe ziet een dag eruit als Fullstack Developer?

Iedere morgen is er een standup, er wordt gewerkt met SCRUM. Het team werkt in sprints van 2 weken en werkt iedere keer aan een nieuw project. Als Fullstack Developer binnen het team bouw je aan een bepaald stukje van het project. Je denkt mee aan en draagt bij aan het ontwikkelproces. De junior developers vullen het project aan met kleine taakjes op uitvoeringsniveau.

Ontwikkel en optimaliseer software en voer code-reviews uit op merge-request van andere ontwikkelaars als Fullstack Developer. Tijdens het werk is er genoeg ruimte om hier en daar een praatje te maken met collega’s of een goed kop koffie te drinken.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ruime ervaring met PHP, Symfony of een vergelijkbaar MVC framework en JavaScript;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse taal als Engelse taal uitstekend;
 • Je bent gemotiveerd, proactief, gaat gestructureerd te werken en bent creatief;
 • In teamverband werken is voor jou geen probleem.

Aanbod

 • Een hoog salaris die wordt gebaseerd op jouw kennis en kunde;
 • 26 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Een 36-urige werkweek is bespreekbaar;
 • De mogelijkheid om te blijven ontwikkelen, een opleidingsbudget is mogelijk in overleg;
 • 50% personeelskorting bij gebruik van thuisinternet van deze provider;
 • Dag thuiswerken is bespreekbaar;

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.