PHP Projectmedewerker Capelle aan den IJssel


Introductie

Heb jij kennis van PHP, maar nog net te weinig kennis voor een functie als PHP Developer? Wil jij aan de slag bij een stabiel no-nonsense bedrijf? Wil jij in de toekomst doorgroeien naar de functie van PHP Developer? Kom dan als Project Medewerker PHP werken bij dit mooie bedrijf in Capelle aan den IJssel!

Organisatie

Volgend jaar staat er een feestje op de planning want dit bedrijf bestaat dan alweer 25 jaar! Waar het begon als drukkerij van catalogussen is het inmiddels uitgegroeid tot een full service internetbureau met 12 man personeel. Het bedrijf richt zit met name op fabrieken en groothandels met gigantische webshops en complexe websites. Inkoop binnen fabrieken en groothandels vindt tegenwoordig voornamelijk online plaats, maar voor een aantal klanten verzorgen zij nog steeds de papieren catalogussen. Dit vakmanschap en website ontwikkeling, op basis van moderne technieken, gaan binnen het bedrijf hand in hand!

Vanwege uitbreiding van de klanten en werkzaamheden zijn zij op zoek naar een projectmedewerker met PHP kennis. Je werkt hier aan de hand van een framework aan de inrichting en oplevering van diverse websites en –shops. Na afronding van de oplevering speel je ook een belangrijke rol in telefonische supportwerkzaamheden voor de klant.

Het bedrijf bestaat uit een gemixt gezelschap met verschillende interesses en achtergronden. Allen werken al langer dan 15 jaar voor het bedrijf. Dit komt niet alleen door de mooie technische uitdaging, maar ook vanwege de goede sfeer. Er vinden jaarlijks etentjes of BBQ’s plaats en iedere vrijdag wordt er verzorgde lunch geregeld.

Functie

Als PHP Project Medewerker werk je samen met jouw collega’s aan de inrichting en oplevering van verschillende websites en –shops. Deze websites en –shops richt je in aan de hand van een framework dat door een ander team met PHP Developers is ontwikkeld. Zelf ben je niet veel aan het coderen, maar het kan voorkomen dat je binnen het framework wat klantspecifieke aanpassingen moet doen. Hierdoor is kennis van PHP wel belangrijk.

Naast het inrichten van de websites lever je de websites en –shops op en ben je verantwoordelijk voor supportwerkzaamheden. Je werkt op het kantoor in Capelle aan den IJssel en niet op locatie van de klant, maar je zult via mail of telefoon wel regelmatig met klanten schakelen. Als je instroomt als PHP Project Medewerker ligt er een mooi carrièrepad klaar. Je kunt namelijk doorgroeien naar de functie van PHP Developer!

Functie-eisen

 • Je hebt kennis van PHP ontwikkeling;
 • Je hebt affiniteit met websites en –shops;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je spreekt/schrijf vloeiend Nederlands.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • 24 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Winstuitkering;
 • De mogelijkheid om parttime te werken;
 • Een interessante carrièrepad om door te groeien naar een functie van PHP Developer;
 • Werken in een no-nonsense club met techneuten.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.