PHP Programmeur in de auto-industrie


Introductie

Wil jij werken aan de producten van deze marktleider in autowielen en -banden? Ga jij graag met Laravel aan de slag en sta je te trappelen om een oud framework hiernaar over te zetten? Ga dan aan de slag in Strijen als Senior PHP Programmeur!

Organisatie

Dit bedrijf specialiseert zich sinds de jaren ’90 in autowielen en -banden. De groothandel werkt samen met twee grote Italiaanse merken en daarnaast produceren ze een eigen huismerk. De wielen worden verkocht door heel Europa en achter deze stoommachine staat een team van 30 man. Veelal richt het bedrijf zich op B2B – zo leveren zij bijvoorbeeld verschillende banden aan de Euromaster. Omdat ze steeds meer aan het groeien zijn als marktleider binnen het hogere segment, zijn ze op zoek naar versterking van het developmentteam.

Het team bestaat op dit moment uit drie developers, waarvan één front-end programmeur en twee backend developers. Je werkt aan de eigen website, koppelingen tussen klant en leveranciers en het eigen intranet. De focus ligt op automatisering: alles werkt via het ERP-systeem.

Functie

Als programmeur werk je binnen het team grotendeels zelfstandig aan de producten. Met je team overleg je de stand van zaken, maar je gaat daarna weer zelf oplossingen ontwikkelen. Je gaat vooral met Laravel aan de slag, maar kunt ook overweg met front-end technieken als HTML, CSS en Javascript. Een van de projecten waar je de komende maanden mee aan de slag zult gaan is het omzetten naar Laravel vanuit een oud framework. Klantcontact heb je weinig mee te maken, dat wordt grotendeels opgepakt door de accountmanagers. Mocht je hier wel interesse in hebben, dan is dit uiteraard mogelijk (ook als je hierin wilt groeien). Je weet snel te schakelen en resultaat te leveren. Daarom is het voor jou ook geen probleem als de dag eens langer duurt dan tot 17:00, want de beloning is een biertje aan het einde van de werkweek!

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als PHP developer;
 • Technische skills: Laravel, VueJS, MySQL;
 • Je werkt oplossings- en resultaatgericht;
 • Soms een stapje harder werken is voor jou geen probleem;
 • En je kunt flexibel werken – je durft verantwoordelijkheid te nemen in je beslissingen.

Aanbod

 • Een informeel team waarbij een biertje aan het eind van de week vanzelfsprekend is;
 • Goede primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een jaarlijks personeelsuitje met het hele bedrijf;
 • Genoeg mogelijkheden om trainingen te volgen;
 • 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • En thuiswerken is mogelijk in overleg!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl