PHP Programmeur gezocht voor internationaal software bedrijf in Zuid-Limburg


Introductie

Ben jij een ervaren en gepassioneerde PHP programmeur die dolgraag werkt aan grote tools die internationaal gebruikt worden? Intellectueel worden uitgedaagd om mee te denken met data scientisten en woonachtig in Zuid-Limburg? Lees dan snel verder voor deze toffe vacature!

Organisatie

Dit softwarebedrijf is gevestigd in Margraten, niet ver verwijderd van Maastricht en biedt sinds 2001 internetoplossingen voor uitzend- en evenementenbureaus. De software die wordt aangeboden is gericht op personeelsystemen en ticketing en heeft als doel een overzichtelijk, eenvoudig systeem te creëren. Hiervoor wordt intensief samengewerkt met data science studenten en professoren van de Universiteit van Maastricht. De ontwikkelde tool voor tickets registreert uiterst nauwkeurig het aantal bezoekers voor een evenement van een klant. De tool voor personeelsystemen combineert personeelsinformatie, projectadministratie, financiële afhandeling en loonverwerking en biedt hier grip op door één duidelijke applicatie te gebruiken. In 2010 werd deze tool als projectsysteem met succes gebruikt tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika. Waar het eerder jaren 2 jaar duurde om alle werknemers van het evenement uit te betalen, was het aan de hand van dit systeem in 2 dagen afgehandeld! Het bedrijf heeft klanten in binnen- én buitenland, met grote namen als IOC en FIFA. Het team bestaat uit 15 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van rond de 32 jaar. Ieder kwartaal wordt er een uitje georganiseerd en gaat het team samen uit eten, naar de bioscoop of spelen ze een actief potje paintball. Aangezien het systeem steeds groter wordt, levert dit meer werk op en zou het team zich graag versterken met een extra ervaren developer uit Zuid-Limburg.

Functie

Als medior of senior PHP programmeur zal je komen te werken in een ontwikkelteam dat bestaat uit 6 PHP developers. Je bent vooral verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de bestaande tools. In sommige gevallen werk je alleen aan een opdracht, waardoor een zeker mate van zelfstandigheid een must is. Daarentegen werk je ook aan opdrachten in teams, dus samenwerken is ook een erg belangrijke eigenschap. Naast het doorontwikkelen van de bestaande tool, is er ook heel veel ruimte voor innovatie. Een project waar het team zich samen met data scientisten van de Universiteit van Maastricht mee bezighoudt, is een tool die kassasystemen via big data de dagomzet kan laten voorspellen. Hierdoor kan personeelsplanning gericht en effectief worden aangepast op verwachte drukte en omzet. Als ervaren developer draag jij met jouw technische kennis bij aan innovatieve ideeën voor nieuwe features.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO+ opleiding richting de ICT;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met PHP5, MySQL, MVC, JQuery, XML, HTML, CSS;
 • Je hebt gedegen ervaring met OOP en technieken voor analyse, ontwerp en implementatie;
 • Je bent gepassioneerd en gedreven in het programmeren;
 • Je hebt uitstekende Nederlandse taalbeheersing;
 • Je denkt graag mee aan complexe softwarevraagstukken!

Aanbod

 • Uitstekend salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot het bezoeken van conferenties;
 • Uitdagende projecten voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een open, informele structuur met korte lijnen!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.