PHP ontwikkelaar complexe internetoplossingen


Introductie

Werk jij het liefst aan nog niet bestaande oplossingen voor complexe vraagstukken? Zeer goede arbeidsvoorwaarden en werken in een prachtig pand in Eindhoven? Lees dan verder voor meer informatie over deze interessante carrièremogelijkheid!

Organisatie

Onze klant is in 1995 als één van de eerste internetbedrijven van Nederland opgericht en biedt online oplossingen aan bedrijven uit verschillende bedrijfstakken. Zo worden er websites en webapplicaties gebouwd, internetoplossingen voor gemeenten en overheden met bijvoorbeeld Digi-d koppelingen, maar er worden ook reserveringssystemen voor de hotelbranche ontwikkeld. Ook de samenwerking met PHILIPS is noemenswaardig. Zo ontwikkelde het bedrijf onder andere software voor röntgensystemen voor Philips Medical Systems.

Een heel ander voorbeeld is een project voor Canon, waarbij studenten van onderwijsinstellingen kunnen printen en betalen via hun smartphone. De systemen voor printopdrachten zijn inmiddels ook doorgevoerd bij instellingen in Duitsland, Engeland, België en Zwitserland. De opdrachten die dit bedrijf aanneemt worden dus echt geselecteerd op complexiteit.

Het bedrijf bestaat uit zo’n 15 medewerkers en vanwege de groei is er ruimte voor uitbreiding van het aantal developers. Er wordt gewerkt in een prachtig monumentaal pand dat geheel is gemoderniseerd. Het kantoor is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid voor medewerkers.

Er heerst een gezellige sfeer, waarbij er elke dag gezamenlijk wordt geluncht en er regelmatig uitjes worden georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan een bezoekje aan het GLOW festival, karten of een weekendje weg. Tussen het werken door kun je prima je ei kwijt in de speciale gameroom, waar een F1 simulator staat en waar je kunt biljarten, darten en tafelvoetbal kunt spelen.

Functie

Als developer werk je samen met onder andere zes back-enders, twee frontenders en een projectmanager. Je start je werkdag tussen 7:30 en 9:30 uur en werkt tot 15:30 – 17:30 uur. Je werkt dagelijks zo’n zes uur aan projecten, waarnaast nog twee uur overblijft voor tweedelijns support of zelfstudie naar nieuwe technieken. Of je contact met klanten hebt hangt af van jouw persoonlijke wensen, maar ook van de klant. De accountmanager en projectmanager kunnen daarin namelijk ook veel voor hun rekening nemen. Door het diverse klantenbestand zijn projecten uitdagend voor alle developers, waar je gemiddeld acht weken bezig bent met eenzelfde project. Als developer binnen dit bedrijf ben je uitvoerend bezig, maar denk je ook zelf mee aan technische oplossingen en mogelijkheden. Hierbij snap je wat je doet op ontwikkelgebied en denk je buiten de kaders van een specifiek framework.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie als PHP ontwikkelaar;
 • Kennis van en/of ervaring met Symfony, Jira, GIT en Agile development is een pre;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en analytisch denkvermogen;
 • Je ontwikkelt het liefst innovatieve en echt ingewikkelde applicaties;

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen die gemakkelijk kunnen oplopen;
 • Persoonlijke ontwikkelbudget;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid tot 32 of 36 uur werken;
 • Gezamenlijke lunch en gameroom;
 • Werken in een kleinschalige, platte organisatie vanuit een prachtige monumentaal pand;
 • Projecten die echt complex zijn en de modernste technieken vereisen!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.