PHP medior/senior Fullstack Developer


Introductie

Wil jij meebouwen aan een gloednieuw platform waar zorgprofessionals hun online portfolio maken?

Organisatie

Niet alleen programmeurs hebben er eentje, maar ook binnen andere beroepen komt het veel voor: een digitaal portfolio. Dit in Enschede gelegen bedrijf is al bijna 15 jaar gespecialiseerd in het maken van e-portfolio’s voor mensen in de zorg. Zij ondersteunen professionals in de zorg door opleidings- en loopbaanprestaties te documenteren en vast te leggen. Men hoeft alleen in te loggen om alle gegevens te kunnen registreren, inzien, actualiseren en etaleren.

De portfolio applicatie wordt in Nederland door meer dan 50 ziekenhuizen benut. Het biedt de oplossing biedt om competenties eenvoudig te registreren en te beheren. Het e-portfolio is hét bewijsstuk waarmee aangetoond kan worden dat je als zorgprofessional voldoet aan de gestelde normen binnen het vakgebied.

Naast de Nederlandse markt kijkt het bedrijf ook naar onder andere de Duitse markt en zijn ze ook volop in ontwikkeling met een juridische doorbraak.

Het bedrijf heeft een ontspannende en inspirerende werkomgeving met momenteel 15 man personeel. Het bedrijf is bezig met de migratie naar een gloednieuw platform waar applicatie op draait en zoeken daarom een full-stack PHP developer.

Functie

Het development team bestaat momenteel uit 6 developers. De meeste programmeurs zijn full-stack inzetbaar waar de focus voornamelijk uit gaat naar de Backend.

Zoals gezegd ligt de focus nu eerst op de migratie van de huidige systematiek naar een nieuw platform wat wordt ontwikkelt in Symfony & Laravel. Met het oog op de toekomst, de expansie naar het buitenland en andere markten ligt hier de komende jaren voldoende werk.

Het team werkt op basis van Scrum, waar ze dagelijks om half 10 starten met een daily stand-up.

Op de werkvloer heerst een informele werksfeer met open communicatie. Eigen inbreng wordt meer dan gewaardeerd binnen deze platte organisatie waar het eigelijk ook van je wordt verlangt dat je meedenkt. Het bedrijf zoekt dan ook iemand die serieus mee wil bouwen in een team aan een (inter)nationaal platform.

Functie-eisen

 • Diepgaande kennis van PHP met aantoonbare ervaring;
 • Ervaring in Symfony/Angular is een grote pré;
 • Je kunt nieuwe ideeën en ontwerpen goed vertalen naar een technische oplossing;
 • Je hebt een kritische blik op zowel je eigen codes als die van een ander;
 • Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan!

Aanbod

 • Een fulltime (32-40) functie bij een platte, informele organisatie;
 • Goed salaris, gebaseerd op jouw profiel;
 • Pensioen regeling waarvan 2/3 inbreng bedrijf;
 • 25 vakantiedagen;
 • Eigen werkplek met laptop;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Ruimte voor zelfontwikkeling d.m.v. cursussen en trainingen;
 • Leuke teamuitjes zoals een kookcursus, suppen en het jaarlijkse kerstdiner.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.