PHP/Magento Programmeur Groningen


Introductie

Heb jij een passie voor E-Commerce? Werk jij graag bij een klant die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Ben jij managers beu en pak je graag je verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder en wie weet werk jij straks bij deze klant!

Organisatie

Onze klant staat bekend om haar kwaliteit. Deze kwaliteit heeft er voor gezorgd dat ze zich sinds 2005 hebben weten te ontwikkelen tot het succesvolste E-Commerce bureau van Nederland. Ze bedienen landelijk de grootste klanten en hebben al meerdere wereldwijde awards gewonnen voor hun werk. Ooit begonnen als fullservice internet bureau maar door de passie voor E-Commerce al vrij snel gespecialiseerd. Inmiddels werken er 23 ontwikkelaars die verdeeld zijn over 4 teams. Ieder team opereert volledig zelfstandig en op basis van de SCRUM methodiek. Het is dus met recht een platte organisatie waar de verantwoordelijkheid bij het team ligt en je zelf over dingen kunt beslissen die je aan gaan als programmeur. Vanwege de groei de afgelopen jaren zijn ze recent naar een splinternieuw kantoor gegaan die recht doet aan alles wat je jezelf als programmeur maar kunt wensen.

Functie

Als PHP programmeur kom je te werken met 23 collega’s. Dit zijn veelal Magento2 gecertificeerde collega’s die zijn opgedeeld in 4 zelfsturende teams die aan de hand van de SCRUM methodiek hun dag indelen. Met het team krijg je alle ruimte om de rol te vinden die je past. Of je nu graag technisch de diepte in gaat of juist graag met de klant om tafel gaat voor een technisch ontwerp, alles is in overleg met elkaar mogelijk. Je hoeft daarbij nog geen ervaring te hebben met Magento. Interesse om dit te leren is al genoeg om hier je carrière te starten of verder voort te zetten. Samen met je collega’s ben je de spil van het bedrijf. Velen van hen hebben al veel ervaring in het vakgebied en je krijgt als PHP Programmeur alle ruimte om mee te groeien met het bedrijf. Zo krijg je de mogelijkheid om aan grote en diverse projecten te werken voor aansprekende klanten. Op deze manier kun jij je vaardigheden verder uitbreiden in de richting die je het meeste aanspreekt.

Er is geen hiërarchie en iedereen draagt evenveel bij. Ook zijn er weken dat er van functie wordt gewisseld zodat je meer inzicht krijgt in elkaars werkzaamheden en ook een goed beeld krijgt van waar je eigen kracht ligt. Je kunt, zelfstandig of in teamverband, werken zonder supervisie. Je krijgt zodoende veel mogelijkheden om verder te leren en kennis te delen, maar neemt ook je verantwoordelijkheid en leert graag van je collega’s.

Functie-eisen

 • Gedegen kennis van PHP, MySQL, JS en HTML/CSS;
 • Je moet je graag verder verdiepen in het Magento2 platform;
 • Je bent graag zelf verantwoordelijk voor genomen beslissingen;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten.

Aanbod

 • Een mooi salaris op basis van opleiding en ervaring;
 • Goede pensioenregeling;
 • Laptop van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De ruimte om veel dingen te leren en je te ontwikkelen tot volwaardig professionals;
 • Werken in een leuk zelfsturend team;
 • Mogelijkheid behalen van diverse certificaten (incl. bijbehorende bonus);
 • Leuke uitjes (mogelijk meerdaagse reis buitenland).

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.