PHP en Magento Developer Groningen


Introductie

Wil jij graag werken bij een echte webshopspecialist in Groningen? Ben jij op zoek naar een plek waar veel kennis aanwezig is, waar jij op niveau van gedachten kunt wisselen en kunt blijven leren? Voor een gezellige club techneuten in Groningen zijn wij op zoek naar Magento2 versterking. Spreekt dit je aan? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Het bedrijf waar jij aan de slag kunt gaan bouwt webshops, extensies en webshopkoppelingen voor diverse klanten welke alleen worden gemaakt in Magento. Al enige tijd zijn alle lopende projecten over op Magento 2, en nieuwe projecten worden dan ook uitsluitend in deze nieuwe versie ontwikkeld. Doordat het bedrijf uitsluitend in Magento werkt kan je ze zeker als specialist beschouwen!

Langdurige klantrelaties zijn enorm belangrijk voor deze organisatie. De maatwerkoplossing hebben vaak dan ook een looptijd van minimaal een half jaar waarna deze altijd nog in (door)ontwikkeling en beheer blijven. Nieuwe projecten zorgen dan ook voor voldoende werk voor meerdere developers waar de organisatie al enige tijd handen te kort komt om nieuwe aanvragen te verwerken.

Functie

Jij gaat aan de slag als Magento 2 PHP Back-end Developer waarbij je jouw expertise in gaat zetten. Er wordt veel ruimte geboden om dingen uit te proberen en nieuwe kennis en technieken te uit te zoeken. In totaal bestaat het bedrijf uit 11, waarvan een ieder programmeert. Hierdoor heeft het bedrijf geen productowners en heb je zelf contact met de klant om zo ook nieuwe ontwerpen en oplossing te bespreken. Geen paniek! Je werkzaamheden bestaan alsnog voor 90% van de tijd uit jouw passie: programmeren!

Het team werkt volgens de scrum methodologie in 2-wekelijkse sprints met de nodige meetmomenten om de voortgang te bespreken. Zie jij het helemaal zitten om jezelf door te ontwikkeling met Scrum en hier ook je titel in te behalen? Ook hier wordt de ruimte geboden om certificeringen te behalen als Srcummaster. Door de technologie, bedrijfsvoering en manier van werken krijg je in iedergeval voldoende ruimte om je op meerdere gebieden te ontwikkelen!

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring;
 • Je kunt excellent werken met Magento 2 en bent bekend met MySQL, Git en HTML, CSS en bij voorkeur Laravel;
 • Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen en stelt je actief en gemotiveerd op;
 • Je werkt graag zelfstandig, maar kan ook prima in teamverband werken;
 • Verantwoordelijkheid nemen is voor jou geen enkel probleem en je staat open voor een praatje tijdens het koffiedrinken of de lunch.

Aanbod

 • Uitstekend salaris en secundaire voorwaarden;
 • Een informeel team met veel humor en diepgaande kennis waar je veel van kan leren;
 • Mogelijkheid tot het behalen van certificeringen;
 • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur per week te werken;
 • Doe in de pauze mee aan een potje tafelvoetbal of maak je nieuwe collega`s in met FIFA of andere games.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.