PHP Drupal Ontwikkelaar Hartje Groningen


Introductie

Ben jij opzoek naar een mooie functie met veel eigen inbreng binnen een ervaren team? Durf jij je mening te geven waarbij je waardevolle ervaring op doet? Dan is deze baan als programmeur in hartje Groningen iets voor jou!

Organisatie

Dit innovatieve bedrijf ontwikkelt en beheert klantwebsites en applicaties op hoog niveau, met name op basis van het Drupal framework. Hierbij richten zij zich voornamelijk op overheid en non-profit organisaties waarbij de websites staan gekoppeld met onder andere DigiD en gegevens van inwoners. Met bezoekersaantallen van boven de miljoen en gevoelige persoonsinformatie dienen de klantwebsites stabiel te zijn waarbij kwaliteit van de code voorop staat.

De werkzaamheden vinden plaats in een transparante omgeving, op loopastand van station Groningen, waarbij eigen inbreng zeer wordt gewaardeerd. Hiernaast wordt iedereen nauw betrokken bij de doelstellingen van het bedrijf. Zo worden technische en financiële doelstellingen gedeeld in kwartaalbesprekingen.

Functie

Het bedrijf werkt momenteel in een hecht team van elf man waarbij ze opzoek zijn naar een nieuwe backend collega. De leeftijd van je collega`s is zeer divers met programmeurs van begin 20 tot midden 50. Het team werkt in één grote ruimte waarbij iedereen van elkaar weet waar hij of zij mee bezig is en kennisdeling gestimuleerd kan worden. Learning on the job is op deze manier vanzelfsprekend, maar het volgen van een opleiding of het bezoeken van congressen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Projecten worden, afhankelijk van de opdracht, op verschillende manieren aangepakt. Soms kan je zelfstandig aan de slag maar vaak wordt de opdracht in teamverband opgepakt.Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, voorkeur gaat uit naar een developer die delen van de ontwikkeling, uitbouw en beheer zowel zelf programmeert als configureert.

Er wordt goed met elkaar om gegaan en er is veel ruimte voor ontspanning. Zo is er regelmatig een groep collega`s die tijdens de lunch een broodje gaat halen of op vrijdagmiddag de stad in gaat!

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis en ervaring van PHP waarbij zowel talentvolle als ervaren programmeurs welkom zijn!
 • Kennis van Drupal & Agile Scrum is een pré;
 • Je werkt met passie voor je vak en toont initiatief;
 • Je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband.

Aanbod

 • Goed salaris gebaseerd op ervaring en/of studie;
 • Bonus op basis van winstdeling;
 • Pensioensregeling;
 • Flexibele werktijden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 26 vakantiedagen;
 • Ontwikkeling als mens en programmeur in een hecht team.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.