PHP Developers HR Cloudsoftware


Introductie

Werk je graag aan een geheel nieuw concept gebaseerd op het API First principe? Word je enthousiast van een start up sfeer waar met visie en kennis een nieuw HR cloudplatform wordt ontwikkelt? Dan is deze vacature helemaal iets voor jou!

Organisatie

Het bedrijf waar je voor komt te werken bestaat sinds 2012. Vanuit hobby zijn mensen met veel ervaring binnen het HR domein begonnen met het opzetten van een agenda die te gebruiken is rondom arbo – en verzuimdienstverlening. Deze agenda regelt de volledige planning tussen langdurig zieken binnen bedrijven en de professionals die hen begeleiden. Het werd een succes waarbij o.a. Achmea gebruik maakt van het product. Dit succes trok de aandacht van een bedrijf dat gespecialiseerd is in HR Cloud oplossingen. Zij gelden al jaren tot één van de grootste aanbieders van HR Cloud software binnen Europa. Er is een strategische samenwerking aangegaan waarbij de development wordt verricht in Rijssen en er gebruik wordt gemaakt van het netwerk van de partner. Inmiddels is hier één van de meest uitgebreide HR Clouddiensten op het gebied van verzuim uit ontstaan. Het heeft inmiddels 8 portalen voor o.a. werkgever, verzekeraar, arbodienst, bedrijfsartsen, (langdurig) zieken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er 13 portalen worden gecreëerd waardoor alle belanghebbenden rondom ziekteverzuim binnen deze oplossing terecht kunnen.

Het platform is nog jong, maar is voortvarend gestart en is al ontzettend succesvol. Dit is niet gek want verzuim is gezien de vergrijzing en de constant wisselende wetgeving een steeds groter thema op de agenda van zowel overheid als bedrijven. Het bedrijf is binnen een jaar gegroeid van 4 naar 12 medewerkers (op 1 persoon na allen developers). Het is al duidelijk dat het platform een grote groeipotentie heeft en er is daarom ruimte om het team de komende tijd verder uit te breiden naar 20 ambitieuze PHP Developers. Daarbij gaat het vooral om de mindset om iets bij te dragen en ben je met elk kennisniveau welkom.

Functie

Als programmeur kom je in een team van 11 PHP Developers te werken. Het team is goed op elkaar ingespeeld en is nauw betrokken bij elkaars activiteiten. Samen werken jullie nieuwe ontwerpen en functionaliteiten uit om de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid te waarborgen. Het cloudplatform is opgebouwd onder het API First principe waardoor op een vernieuwende manier bezig zult zijn. Daarnaast houd je jezelf bezig met business ruling en workflow, aansluiting van de front-end met de API en het bedenken en uitbouwen van aanverwante modules.

Het framework waarin alles is opgebouwd is Laravel en kennis hiervan (of interesse in) is zeer wenselijk. Wanneer je nieuwsgierig bent en graag over (ver)nieuwe(nde) dingen mee denkt is hier alles aanwezig om je een uitdagende en interessante werkomgeving te bieden. Eigen inbreng wordt sterkt aangemoedigd en de lijnen tot elkaar zijn kort. Wanneer je het leuk vindt om te pionieren en vrij gelaten te worden in je werk zit je hier helemaal op je plek. Op welk niveau je momenteel opereert is van ondergeschikt belang en het gaat vooral om de juiste mindset. Wanneer deze aanwezig is wordt er een mooi pakket geboden. Werkdagen en uren zijn vrij waarbij thuiswerken mogelijk is en zelfs direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden. Spring dus snel in dit vliegtuig en stuw het naar ongekende hoogte!

Functie eisen

 • Goede kennis van PHP;
 • Ervaring met het opzetten van API’s (JSON, XML, SOAP, REST);
 • Het kunnen werken met Laravel/Symfony is een grote pre;
 • Kennis van Cloudsoftware is een pre;
 • Je vind het leuk om ideeën te delen en nauw contact te hebben met collega’s;
 • Je bent nieuwsgierig en weet graag van de hoed tot de rand;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Aanbod

 • Een prima salaris dat bij je past en met je meegroeit;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 26 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid om uren flexibel in te plannen;
 • De mogelijkheid om 32/36 uur te werken;
 • Mogelijkheid tot structureel thuiswerken;
 • Diverse uitjes en borrels per jaar;
 • Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden (!)
 • Bijdragen aan een nieuw op te zetten platform in start up sfeer;
 • Werken in een groeiende omgeving met alle ruimte om mee te groeien!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.