PHP developer, werk aan uniek product!


Introductie

Ben jij een gepassioneerde PHP developer en wil jij onderdeel zijn van een energieke jonge club? Voel jij jezelf momenteel bekneld in je werk(omgeving) en wil je meer vrijheid en mogelijkheden hebben voor eigen inbreng? Ben jij bovendien een echte teamspeler en werk je graag in een informele omgeving? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant is sinds enkele jaren actief op de markt met zowel een eigen applicatie als een dashboard die processen transparanter, efficiënter en veel dynamischer maakt. Hierdoor worden verschillende samenwerkende partijen (leverancier, management, klant) dichter bij elkaar gebracht doordat zij gebruik maken van hetzelfde systeem. Voor afnemers van deze applicatie betekent het dat zij duurzame relaties met hun opdrachtgevers aan kunnen gaan. Klanten die gebruik maken van deze diensten zijn gevestigd over de hele wereld en richten zich met name op de facilitaire dienstverlening.

Het bedrijf heeft afgelopen tijd een enorme groei meegemaakt. Inmiddels zijn er al 23 mensen werkzaam (gem. leeftijd 28 jaar) en de stellige verwachting is dat zij komend jaar flink door zullen groeien. Men krijgt regelmatig van klanten te horen dat ze een revolutionair nieuw product in de markt zetten en de meeste sales inspanningen zijn zelfs afkomstig van hun eigen klanten! De applicatie (inclusief mogelijke nieuwe functionaliteiten) worden namelijk al opgenomen in offertes welke door klanten worden verstuurd.

Functie

Ter versterking van het huidige team zoekt men op korte termijn verschillende PHP developers. In een IT team van 9 man sterk hebben ze de ambitie om van junior tot senior het team uit te breiden. Er wordt gewerkt middels de scrum methodiek en je zult met name werken aan de bestaande applicatie. Hierin worden continue nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Het product bestaat uit een online dashboard en een mobiele app, waardoor ervaring met beide platformen belangrijk is. Er wordt vanuit het Symfony framework gewerkt en als basis voor de mobiele app gebruiken ze Cordova.

Er wordt van je verwacht dat je meedenkt met het bedrijf en je proactief en enthousiast opstelt. Je werkt vanuit passie en dit weet jij over te brengen op anderen. Aangezien het bedrijf zich nog steeds in de start-up fase bevindt is er ontzettend veel mogelijk op het gebied van eigen inbreng en ideeën. Doordat de organisatie nog kleinschalig en plat is (werken allemaal in dezelfde ruimte) kunnen ideeën bovendien snel in de praktijk worden vertaald.

Onze klant is op zoek naar iemand die graag wil meegroeien met het bedrijf. Ze hebben echt ontzettend veel vertrouwen in hun product en daarom willen ze ook investeren in hun medewerkers. Men is er namelijk van overtuigd dat het bedrijf niet verder door kan groeien zonder dat medewerkers individueel blijven groeien.

Functie-eisen

 • Je hebt goede kennis van PHP;
 • Je bent bekend met het werken in een PHP framework, bij voorkeur Symfony;
 • Je ervaring in Domain Driven Design (DDD), SOLID, Git en automated testing is een pré;
 • Ervaring met JavaScript en Angular is een pré;
 • Je bent proactief en initiatiefrijk;
 • Je hebt passie voor je vak en weet anderen te inspireren!

Aanbod

 • Marktconform salaris;
 • Ontwikkelmogelijkheden (cursussen/trainingen/certificeringen);
 • Gezamenlijke en verzorgde lunch;
 • Sturen op eigen verantwoordelijkheid;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en veel leuke teamuitjes!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.