PHP Developer voor Supply Chain Oplossing


Introductie

Ben jij de persoon die dit cloudplatform in de logisiteke branche naar een 2.0 versie upgrade? Wil je werken aan een inhouse product wat door nationale en internationale ondernemingen gebruikt wordt? Ga dan aan de slag als PHP Developer in Capelle aan den IJssel!

Organisatie

Het bedrijf ontwikkelt een softwareoplossing voor de supply chain. Ze focussen zich dus met name op de logistieke dienstverlening en ontwikkelen hier een groot platform voor. Het platform is uniek en ontwikkeld in de cloud voor zowel nationale als internationale ondernemingen. Het pakket maakt onderscheid tussen handel en trading, waarbij dit laatste onderdeel sterk in ontwikkeling is. Per onderneming wordt maatwerk geleverd.

Met een team van zes developers wordt er vanuit het kantoor in Capelle aan den IJssel gewerkt. Het bedrijf doet ook aan outsourcing, wat maakt dat er zo’n 30 man verstand heeft van development en ready is om te sparren. Intern hangt een informele sfeer en iedereen is klaar voor een volgende fase. Wanneer je een vroege vogel bent, ben je hier aan het juiste adres. Tussen 7 en 9 komt iedereen binnenlopen waarna de dag afgetrapt wordt en iedereen aan zijn/haar sprint kan starten.

Functie

Je bent als PHP Developer allereerst verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het huidige pakket. Dit is gebouwd op een framework dat is afgeleid van het Zend. Je bent 75% van je tijd bezig in de backend, de overige 25% besteedt je in de frontend. Er wordt nu nog gewerkt met een 1.0 versie van het pakket, maar op korte termijn willen ze een 2.0 versie neerzetten met gloednieuwe features. Je bent daarom op de hoogte van de nieuwste technieken, zodat je mee kunt denken en bouwen aan een innovatief en onderscheidend pakket.

Naast jouw technische kennis wordt ook verwacht dat je sturing kan geven aan het team. Plannen, jongens op sleeptouw nemen en er voor zorgen dat de plannen vanuit management werkelijkheid worden zijn essentieel onderdeel uit jouw takenpakket. Het is verder belangrijk dat je intensief samenwerkt met het externe team. Dit team opereert op een hoog niveau, waardoor je op technisch vlak goed moet kunnen communiceren en verwoorden wat er moet gebeuren.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring met PHP/OOP;
 • Verder weet je je weg te vinden in de frontend met o.a. HTML en CSS(3);
 • Je bent initiatiefrijk en altijd op zoek naar de nieuwste (technische) oplossingen;
 • Enige affiniteit met de logistieke sector is een pré;
 • En je bent leergierig en staat open voor persoonlijke ontwikkeling.

Aanbod

 • Werken aan mooie software in de logistieke sector bij een succesvol bedrijf;
 • Genoeg ontwikkelingsmogelijkheden – groei op termijn door naar de functie van leidinggevende;
 • Uiteraard een goed salaris wat aansluit op jouw kennis en ervaring;
 • Een auto van de zaak: ga jij voor de Volkswagen Polo of Opel Astra?
 • Pensioenregeling en genoeg vakantiedagen;
 • En een uitdaging waarin je kan sleutelen aan een product wat volop in beweging is en middenin een professionaliseringsslag zit!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.