PHP Developer voor Hightraffic Websites Woningbouw


Introductie

Werk jij graag aan high-traffic websites en applicaties? Wil jij maandelijks miljoenen mensen helpen aan een nieuwe woning door jouw inspanningen met PHP en Symfony? Misschien heb jij dan wel je nieuwe stek gevonden bij dit bedrijf in Rotterdam óf Breda!

Organisatie

Het bedrijf beheert, onderhoudt en ontwikkelt websites en applicaties voor de woningbouw. Via deze manier worden maandelijks miljoenen woningzoekenden geholpen aan een nieuwe stek. Ze zijn enorm aan het groeien en werken vanuit Rotterdam, Amsterdam en Breda. Ze zijn nu al marktleider op het gebied van woningbouw, maar ze voegen graag nog een PHP Developer aan hun team van 65 enthousiaste werknemers (waarvan 8 Developers in Rotterdam en 3 in Breda) toe om projecten en verschillende doelen te realiseren. De bezoekersaantallen blijven namelijk stijgen en daarom is gebruiksvriendelijkheid van de websites een must.

Het team is hecht en de lijnen zijn kort. Dit betekent voor jou dat er veel vrijheid heerst en eigen input wordt gewaardeerd. Iedere dag wordt er samen geluncht en op vrijdag wordt de week afgesloten met een flesje bier. Kom jij een van de teams in Rotterdam of Breda versterken en ga jij de volgende keer mee als er weer een uitje georganiseerd wordt?

Functie

Als PHP Developer kom je terecht in een multidisciplinair team, wat betekent dat je samenwerkt met een andere backend programmeur, een front-end developer, een test engineer, een devops engineer en een UX designer. Je kunt terecht komen in het team waar de consument centraal staat, maar ook in het team waar vraag en aanbod van de websites samenkomen.

Je bepaalt samen met je collega’s welke technieken het best toegepast kunnen worden op het project wat voor je ligt. Dit project wordt gerealiseerd in 6 weken, waar ontwerp en release bij in zitten. Als PHP Developer heb je veel vrijheid, maar technieken die veelvuldig voorbijkomen zijn uiteraard PHP, maar ook het Symfony framework. Verder zijn er meer technieken die er gebruikt worden, zoals Domain Driven Design, CQRS, ElasticSearch, Docker en PHPUnit. Er wordt niet verwacht dat je deze technieken allemaal beheerst, er is dan ook genoeg ruimte om je hierin verder te verdiepen. Het bedrijf houdt niet van stilstaan, dus jouw ontwikkeling is van grote waarde!

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als PHP Developer;
  • Ervaring met Symfony of een ander MVC-framework is gewenst;
  • Je bent leergierig ingesteld en een nieuwe techniek voeg je graag aan je stack toe;
  • Je durft je mening te geven, maar staat ook open voor feedback.

Aanbod

  • Een goed salaris, aansluitend op jouw kennis en ervaring;
  • Pensioenregeling, 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding;
  • Een laptop van de zaak (MacBook of Dell);
  • Werken in een informeel team, waarbij de uitjes net zo leuk zijn als je werk;
  • En dagelijks een werkplek in een inspirerende omgeving, of dit nu in Rotterdam of Breda is.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.