PHP Developer voor API Partner


Introductie

Wil jij werken aan de software van werelds grootste API Partner van Google? Weet jij als geen ander hoe je bepaalde functionaliteiten nóg beter kunt maken en doe je dit graag met Symfony? Lees dan vooral verder!

Organisatie

Dit bedrijf, gevestigd in zowel ’s Hertogenbosch als Rotterdam, richt zich op de automatisering van marketing. Online adverteren simpel maken, is iets waar dit bedrijf zich hard voor maakt. Het draagt bij aan de prestaties van succesvolle bedrijven als Hornbach, VidaXL en Bever online. Inmiddels wordt de software door maar liefst honderden bedrijven gebruikt en dat maakt dat ze hard aan het groeiende zijn: zowel in klantenbestand als in de vele functionele mogelijkheden die er worden geboden. Om de processen nóg beter te laten verlopen, is dit toonaangevende bedrijf nu op zoek naar versterking van het development team.

De organisatie bestaat uit 30 gemotiveerde developers, datascientisten, SEA specialisten en sales collega’s. Teamwork is belangrijk; het teamgevoel komt terug in de Gameroom: compleet uitgerust met Xbox, Wii, een pooltafel, tafeltennis en –voetbal. Daarnaast worden er trips georganiseerd voor in de boeken. Voorbeelden zijn reisjes naar Google HQ, de sneeuw en naar Ibiza. En niet te vergeten: de gezellige borrelavonden!

Functie

Het development team bestaat uit zeven developers, verdeeld over Rotterdam en Den Bosch. Collega’s van sales houden zich bezig met klantcontact, dus jij kunt je echt focussen op development. Als developer ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de software en ben je bezig met ontwikkeling van nieuwe features. Hierbij maak je gebruik van Symfony. Verdere stack en tools die worden gebruikt zijn onder andere Python, Linux, MySQL en natuurlijk kan Google Ads API niet in het lijstje ontbreken. Je hebt beschikking tot een database met meer dan 100 miljoen records (!). Verder test jij regelmatig de beste oplossingen en functionaliteiten die er ontwikkeld zijn. Samen ga je voor een uitmuntend resultaat, dus naast overleg met jouw collega developers spar je op z’n tijd met externe tech teams zoals die van Google. Je werkt met één van de top tien Google API’s, dit betekent dat er geregeld Google workshops bijgewoond worden om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor ben je steeds aan het werken met de nieuwste technieken en je werk is constant zichtbaar doordat je de advertenties terug ziet komen op Google.

Functie-eisen

 • HBO+ of universitair niveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als PHP Developer en kennis van Symfony of een vergelijkbaar framework;
 • Ervaring met PHP, MySQL, Javascript en JQuery en je weet hoe Git en Github werken;
 • Je bent analytisch, resultaatgericht en communicatief vaardig;
 • Kennis van Google API en Google Adwords is een pre;
 • En je hebt de ambitie om topspeler van tafelvoetbal te worden.

Aanbod

 • Een boven-marktconform salaris dat net iets hoger ligt;
 • Hardware naar keuze en een pensioenregeling;
 • Flexibele werktijden, begin tussen 8.00 en 9.30 uur;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 12 bij te kopen;
 • Een vrij besteedbaar opleidingsbudget van maar liefst €2.000;
 • Een fijne werkplek naast Rotterdam CS of Den Bosch CS;
 • Te gekke trips met het team naar de Google HQ, de piste of Ibiza!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.