PHP Developer Softwarebureau Almelo


Introductie

Ben je ambitieus, leer je graag van je collega’s en werk je graag in een professionele en sterk groeiende organisatie? Lees dan verder en wie weet krijg jij straks de kans om met dit succesvolle bedrijf mee te groeien!

Organisatie

Onze klant is gevestigd in een goed te bereiken en modern gebouw in Almelo. Dit bedrijf een snelgroeiende organisatie met mooie ambities. De verwachting is namelijk om binnen drie jaar in aantal medewerkers te verdubbelen. Dit betekent tevens dat ze op het gebied van opdrachten en klanten ook groeiende zijn.

Ze richten zich specifiek op het SugarCRM pakket en zijn de belangrijkste partner van dit pakket in Nederland. Zo zijn o.a. de Nationale Politie en T-Mobile klant. Ze bieden organisaties de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om klantgericht te ondernemen. Ze bieden als bedrijf een gehele implementatie waar veel maatwerk bij komt kijken. Per bedrijf en branche worden leads namelijk zeer uiteenlopend vastgesteld. Daarnaast wordt het pakket ook door het bedrijf verder uitgebreid.

Het volledige team bestaat uit 40 enthousiaste en gedreven professionals, ieder met een eigen specialisme. Er worden volop mogelijkheden geboden om jezelf verder te ontwikkelen, zodat je het maximale uit jezelf blijft halen. Om deze reden werk je in wisselende teams en rollen en krijg je de mogelijkheid opleidingen of cursussen te volgen.

Functie

Je krijgt als Software Engineer de verantwoordelijkheid om applicaties conform de afspraken met de klant te realiseren en richt je je in voorkomende gevallen op het oplossen van software-technische problemen in het platform. Hierdoor lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en functionaliteit van de CRM-software applicaties.

Je gaat aan de slag in een team van 8 ontwikkelaars die in multidisciplinaire SCRUM teams samenwerken met o.a. testers en product owners. Er is veel ervaring aanwezig en de meeste ontwikkelaars zijn hier als Junior binnengekomen. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan persoonlijke groei en doorontwikkeling. Zo is 10% van je tijd vrij indeelbaar en kan dit ingezet worden om jezelf door te blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden om opleidingen te volgen en wordt dit ook enorm toegejuicht.

Het systeem waar je in komt te werken is complex (o.a. schaalbaarheid) en je zult zeker even tijd nodig hebben om hier in te komen, maar deze tijd wordt je ook gegeven. Afhankelijk van je ontwikkeling is het ook al snel mogelijk om diverse verantwoordelijkheden op je te nemen waardoor je een snelle leercurve kunt maken. Welke kennis je met je meebrengt is van onder geschikt belang. Ze gebruiken bewust de term ‘software engineer’ om de deur ook open te houden voor mensen zonder PHP achtergrond. Met de juiste ambitie en persoonlijkheid kun je hier altijd slagen.

Daarnaast is het een zeer platte organisatie, zo geeft één van de developers aan dat je net zo makkelijk een grapje maakt met de directeur als met je directe collega. Wanneer je dus met een vraag zit of ergens tegenaan loopt krijg je alle ruimte om hier aandacht aan te geven. Kortom een functie en organisatie waar je warm onthaald en goed verzorgd wordt.

Functie-eisen

 • HBO werk en denkniveau;
 • Goede backend/PHP (en Javascript) kennis;
 • Kennis van webservices, SOAP en REST;
 • Ervaring met GIT of een ander versiebeheersysteem
 • Ervaring met MySQL en kennis van andere databases (MSSQL en Oracle SQL) is een pre;
 • Kennis van SCRUM, API, NodeJS, Docker, MVC is een pre;
 • Je bent analytisch en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je bent assertief en weet wanneer het nodig is om hulp in te schakelen;
 • Je wilt bovenal graag verder groeien tot een volwaardig programmeur.

Aanbod

 • Prima (start)salaris;
 • Meer vrije tijd, namelijk 27 vakantiedagen en nog meer bij te verdienen;
 • Collectief pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een MacBook met toebehoren;
 • Veel ruimte voor het behalen van certificaten en het volgen van opleidingen;
 • Ruimte voor ideeën en initiatieven (oa door kennissessies);
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en snel dingen op te pakken;
 • Werken binnen een groeiend en succesvol bedrijf.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl