PHP Developer security platform


Introductie

Ontwikkel jij mee aan het security platform van dit snelgroeiende softwarehuis in Utrecht? Vind jij het leuk om te werken voor uiteenlopende organisaties uit iedere markt? Solliciteer dan nu!

Organisatie

Momenteel zijn we opzoek naar versterking voor een innovatief bedrijf in Utrecht. Dit bedrijf houdt zich bezig met het optimaliseren van digitale informatiebeveiliging. Met het idee dat iedereen er vanuit moet kunnen gaan dat zijn of haar digitale gegevens goed beveiligd zijn hebben zij als missie om de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur te verhogen. Voor het behalen van de genoemde missie moet het bedrijf nog flink opschalen en voor deze groei heeft het bedrijf meerdere Backend developers en verschillende security engineers nodig. De groei is groot en de zoektocht naar versterking hierdoor ook divers.

Het bedrijf is dan ook opzoek naar een Senior/Lead Backend developer maar ook naar een Junior en meerdere Medior programmeurs.

Het bedrijf werkt binnen de verschillende thema’s: compliancy, risicobeheersing, awareness, de AVG en datalekken. Zij bieden veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage. De grote hoeveelheid scanners zoeken constant in en om de netwerken naar zwakke plekken in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging. Het product richt zich dus vooral op het voorkomen.

Wanneer het voorkomt dat er toch een indringer of hacker in het netwerk is binnengedrongen, slaat het systeem direct een stil alarm. Op deze manier wordt er snel geschakeld en kan het gevaar verholpen worden.

Netwerkbeveiliging bieden zij aan voor vrijwel iedere markt! Zij ondersteunen organisaties als banken, verzekeraars, gemeenten, webwinkels en woningcorporaties. Ook de gezondheidszorg maakt gebruik van de diensten van dit bedrijf. Zo worden bijvoorbeeld de Elektrische Patiënten Dossiers veilig bewaakt door hun systeem. Last, but not least, bieden zij ondersteuning aan Waterschappen in de constante beveiliging bij het aansturen en uitlezen van sluizen, bruggen, tunnels en waterkering op afstand.

Een zeer interessant bedrijf met vooraanstaande technieken waar je een grote bijdragen kan leveren aan de maatschappelijke digitale veiligheid!

Functie

Als nieuwbakken developer/engineer werk je vanuit een modern en fris kantoor aan de doorontwikkeling van het securityplatform. Het gaat hier om inhouse ontwikkeling van een applicatie wat op abonnement vorm wordt verkocht aan klanten met allerlei verschillende achtergronden. Geen klant is gelijk dus ook het abonnement wat wordt aangeboden is gespecificeerd per klant.

In tegenstelling tot sommige andere security specialisten is dit bedrijf geen verkoper van andere hard- en software producten waardoor het zijn onafhankelijkheid behoud.

Het totale bedrijf bestaat op dit moment uit 14 personen waarbij je in een team van 12 developers/engineers garant staat voor het product. Het bedrijf heeft een zeer gedreven technische stack en als nieuwe developer werk je aan de nieuwste technieken. Zo kom je naast PHP in aanraking met GO & Python. Hierdoor is het van belang dat je openstaat voor de nieuwste technieken en nooit stilstaat in je ontwikkeling. Het is geen vereiste al kennis van GO of Python te hebben, maar het is zeker fijn als je deze bagage al hebt.

Al met al is jouw enthousiasme en inzet het belangrijkste binnen dit bedrijf. Ben je nog niet bekend met een bepaalde methodiek of techniek? Geen probleem, het wordt je geleerd!

Functie-eisen

 • Een gedreven PHP, GO of Python developer die zijn horizon altijd verbreedt naar nieuwe technieken;
 • Ervaring of affiniteit met securityvraagstukken;
 • Werkervaring met GO of Python is een grote pré;
 • Werkervaring met Linux en Docker;
 • Kennis van Frontend in de vorm van Vue JS zou een leuke pré zijn;
 • Je toont veel initiatief en bent niet bang voor verantwoordelijkheid;
 • Je bent communicatief vaardig en werkt graag in teamverband.

Aanbod

 • Goed salaris;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid tot 1 of 2 dagen thuiswerken
 • Werken met de nieuwste technieken;
 • Verantwoordelijk en eigen inbreng in een leuk en sociaal team;
 • Fijne werkplek in een modern kantoor wat goed bereikbaar is met auto en OV;
 • Verzorgde lunch, goede koffie en lekkere smoothies!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.