PHP Developer Promotieartikelen


Introductie

Ben jij een echte dataspecialist en wil je een succesvolle organisatie in promotieartikelen naar een hoger niveau brengen? Heb jij al wat jaren ervaring én wil je plaatsnemen in een gemotiveerd team? Lijkt het opzetten van een nieuw platform je een interessante uitdaging? Dit is je kans!

Organisatie

Dit bedrijf uit Doetinchem bestaat nu ruim 10 jaar en is een B2B webshop gericht op promotieartikelen. De eigenaar van deze organisatie runde een succesvol internetbureau toen hij er achter kwam dat het bestellen van mooie relatiegeschenken en betekenisvolle give aways niet gemakkelijk was. Dit kon sneller en beter, en zo is deze organisatie begonnen. Van pennen tot frisbees: alles kan persoonlijk worden gemaakt met de handige tool die zij hebben ontwikkeld!

Tot de medewerkers van deze goedlopende organisatie behoren niet alleen gedreven developers die weten waar een goede webshop aan moet voldoen, maar dus ook designers, marketeers en fotografen. Met in totaal 25 medewerkers werken zij nu aan een nieuw doel: het vernieuwen van de webshop. Om te professionaliseren wordt er een nieuw platform from scratch opgebouwd. Op dit moment wordt dit gedaan door twee PHP’ers, maar om de volgende stap te kunnen zetten zijn ze hard op zoek naar meer kennis en handjes om dit “project” aan te pakken!

Functie

Als programmeur draag jij bij aan de vernieuwing, maar ook het onderhoud van het online platform. Met welke technieken en methodieken gewerkt gaat worden is nog niet vastgelegd. Juist jouw visie hierop is van grote waarde. De gedachten zijn nu aan Laravel en/of Magento.

Samen met de twee andere developers schrijf je code, fix je bugs en werk je aan kleine/grote migratie projecten. Jij bent de datawarehouse specialist: je weet alles over databeheer, het opzetten en onderhouden van datakoppelingen (met leveranciers en API’s) en adviseer je over de inzet van BI-producten. Het gave is dat je binnen deze organisatie écht alle ruimte krijgt om initiatief te nemen, door te groeien en jezelf op persoonlijk/technisch vlak te ontwikkelen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met PHP, MySQL, HTML, CSS en Javascript;
 • Het liefst heb je een afgeronde HBO of WO-opleiding in de richting Informatica (of genoeg opgebouwde kennis en ervaring);
 • Als je het over MVC frameworks hebt zoals Laravel en Codelgniter, weet jij waar je over praat, verder heb je enige ervaring met Magento;
 • Je kunt goed overweg met Git en Composer;
 • Een pré: kennis van scrum/lean werkmethodes;
 • En als laatste ben je naast een kei in programmeren ook communicatief vaardig, proactief, leergierig en weet jij zonder hulp je werkzaamheden uitstekend uit te voeren.

Aanbod

 • Uiteraard een uitdagende functie waar je veel zelfstandig aan het werk kan;
 • Een hecht team waarbij elke afleiding wordt geteld met een legoblokje;
 • Genoeg mogelijkheden om jezelf te ontplooien als PHP Developer;
 • Een goed salaris en dito secundaire voorwaarden;
 • Voldoende opleidingsmogelijkheden;
 • En een goede lunch als start op maandag en om de week af te sluiten een gezellige borrel op vrijdag.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.