PHP Developer online diensten MKB


Introductie

Voel jij je fijn binnen een klein bedrijf en zoek je een plek met veel vrijheid in werkzaamheden en daarbuiten? Wil je online (werkplek) oplossingen maken voor het MKB met Laravel? Dan is deze job in het Limburgse Wessem perfect voor jou!

Organisatie

In Wessem ligt een klein bedrijf waar nu vier man werkzaam is. Deze informele club doet eigenlijk vrijwel alles voor het MKB: apphosting, email hosting en online werkplekken. Alles wordt geautomatiseerd, van computers tot printers. Ze ontwikkelen niet het hele ERP-pakket, maar programmeren veel om de netwerkinfrastructuur te verbinden met onlineservers. Ze maken ook webbased applicaties.

De taken zijn onderling tussen de werknemers verdeeld, zo pakt de ene werknemer een stukje beheer op en de compagnon is verantwoordelijk voor de sales. De variatie is terug te vinden in dit soort zaken, maar ook de klanten waarvoor ze werken. Ze werken met veel klanten die weinig technische kennis hebben, waardoor het leuk is om de opdracht compleet dummy-proef te maken.

De flexibiliteit binnen het bedrijf is groot. Wil je een bepaald project naar je toe trekken? Dat mag! Wil je vier weken op reis naar Amerika met jou vriendin en heb je daardoor wat extra vrije dagen nodig? In goed overleg wordt daar niet moeilijk over gedaan. Dat is wat deze club onderscheid. Hard werken, maar in overleg wordt er ook aan jouw behoeftes gedacht.

Functie

Als PHP Developer ga je aan de slag met verschillende projecten. Je doet echt het programmeerwerk, maar als je ervoor open staat overleg je met de klant wat zijn/haar wensen zijn en brengt dit in praktijk. Bij interesse manage je je eigen project van begin tot eind. Voorbeelden van webbased projecten zijn bijvoorbeeld custom barcodes maken zodat online foto’s gemaakt kunnen worden voor pasjes. Ze hebben een eigen control panel waar voorraad, orders en klanten in zitten. Dit is gemaakt met PHP in combinatie met Laravel.

Je werkdag begint flexibel en je start gelijk je werkzaamheden. Er zijn wat gaten in de planning, waardoor je vaak tijd hebt om deze zelf in te delen. Je code wordt gecontroleerd zodra deze af is en bij meer ervaring kan je direct zelf dingen online zetten. Eigen inbreng wordt gewaardeerd, dus als jij denkt dat iets beter kan horen je collega’s graag jouw mening.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring met PHP;
  • Ervaring met Laravel of een ander MVC is een pré;
  • Verder kan je overweg met HTML, CSS en Javascript;
  • En je kunt zelfstandig werken.

Aanbod

  • Een mooi salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die jij inbrengt;
  • Reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een pensioenregeling;
  • (In principe) 25 vakantiedagen (Geen strikt aantal);
  • Veel flexibiliteit in je werk en daarbuiten;
  • Twee weken vrij tijdens de kerst/oud en nieuw periode
  • Een BBQ in de zomer, met kerst een uitje en daarnaast wekelijks een lekker broodje van de broodjeszaak om de hoek.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.