PHP Developer Medische Sector Woerden


Introductie

Wil jij als PHP developer echt een nuttige bijdrage kunnen leveren aan de samenleving? Wil jij het gebruikersgemak van patiënten en de medicatieveiligheid van geneesmiddelen vergroten? Dan hebben wij nu een prachtige kans voor jou!

Organisatie

Onze klant maakt een SaaS applicatie waarbij geneesmiddelen snel, betrouwbaar en veilig door artsen aan patiënten kunnen worden voorgeschreven. Men vergroot de medicatieveiligheid door middel van ketensamenvoeging. Het bedrijf is in 2004 opgestart en was destijds één van de pioniers voor wat betreft het aanbieden van een SaaS applicatie. Momenteel werken er bij het bedrijf 17 mensen en de ambitie is om dit aantal binnen 5 jaar te verdubbelen.

Het bedrijf opereert volgens de directeur op het kruisvlak tussen Farmacie en ICT. Klanten zijn voornamelijk artsen en apothekers die werken in verpleeghuizen en GGZ-instellingen. Het bedrijf heeft zelf 2 apothekers in dienst die beiden ook als Product Owner optreden.

Het developmentteam bestaat uit 5 man waarbij er 2 developers tevens ook Scrum Master zijn. De onderverdeling is 4 seniors en 1 medior. De leeftijden variëren tussen 30 en 42 jaar oud. Al deze mannen zijn serieuze denkers, kunnen goed abstract denken en snappen de importantie van het werk. De materie is complex dus je moet het leuk vinden om je ergens in vast te bijten. Naast het serieuze aspect wordt er uiteraard ook volop gelachen op de werkvloer. De werkgever organiseert elk jaar een etentje waarbij partners ook van harte zijn uitgenodigd. Verder is het hele team wel eens naar een hack cursus gestuurd, omdat security kennis van essentieel belang is tijdens je werkzaamheden.

Functie

Je werkt in teamverband aan de ontwikkeling van hun belangrijkste applicatie en andere applicaties. Je denkt mee over de mogelijkheden van projecten en je krijgt de ruimte om zelf ideeën te ontwikkelen en uit te voeren.

Er is dagelijks om 10.00u een daily stand-up dus dat betekent dat je uiterlijk om dit tijdstip binnen moet zijn. Gezien het feit dat de onderneming al sinds 2004 deze applicatie aan het bouwen is zul je begrijpen dat een deel van de code nog niet aan de eisen van de hedendaagse tijd voldoet. Een deel van je werkzaamheden zal dus ook bestaan aan het opschonen van deze code. Daarnaast is er uiteraard voldoende tijd in de week over om met technieken als Doctrine/Symfony, MVC en ingewikkelde SQL queries aan de slag te gaan.

Jaarlijks vindt er halverwege het jaar een evaluatiegesprek plaats en aan het einde van het jaar een beoordelingsgesprek.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare en gedegen kennis van PHP7.x, Symfony (en/of Laravel) MySQL;
 • Aantoonbare en gedegen ervaring met object georiënteerd programmeren;
 • Abstract kunnen denken;
 • Ervaring met grote databases;
 • Kennis van API’s (XML) is een pre.
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Uitstekend salaris ;
 • Premievrije pensioenregeling o.b.v. beschikbare premieregeling;
 • 13e maand bij bepaalde winstdoelstelling (gezien het licentiemodel kan daar in Q2 reeds een goed oordeel over worden gegeven);
 • Ruim opleidingsbudget;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Jaarcontract en daarna vast;
 • Financieel solide bedrijf.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.