PHP Developer kennismanagement


Introductie

Vind jij flexibiliteit vanuit de werkgever prettig? Kun je omgaan met de daaraan gekoppelde verantwoordelijkheden? Lijkt het je een uitdaging om te werken voor klanten als T-Mobile, Philips en Transavia? Dan hebben wij nu een prachtige kans voor jou!

Organisatie

Deze organisatie helpt grote organisaties met het realiseren van haar klantenservice oplossingen. Zij bouwen bijvoorbeeld klantenservicepagina’s, chat, e-mail en webformulieren. Dit zijn hoogwaardige oplossingen voor grote aantallen gebruikers.

De klant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand midden in het centrum van Baarn. Bij mooi weer wordt er regelmatig een biertje gedronken op het naastgelegen terras. Het kantoor is zowel met de auto als het OV goed bereikbaar.

De directie is van mening dat medewerkertevredenheid, frivoliteit en trots belangrijker zijn dan omzetgroei. Het één leidt immers vaak naar het ander. Frivoliteit is ook iets wat je terug vindt binnen het kantoor. Mocht de bedrijfswebsite wat formeel overkomen dan ben je dat snel vergeten zodra je het pand binnen stapt.

De developers werken binnen een team van 11 man (3 developers / 5 business consultants / 2 project managers / 1 tester). Momenteel is er ruimte voor versterking van 2 developers. Naast ervaren PHP developers kun je ook een nieuwe collega begroeten die meer gespecialiseerd is in .Net.

Het bedrijf is toonaangevend in Nederland en is daarnaast actief in Scandinavië (Denemarken in het bijzonder) en België. In totaal werken er 30-35 mensen voor het bedrijf.

Functie

Als developer ben je verantwoordelijk voor website ontwikkeling/klantportalen en bouw je mee aan configuraties voor CRM en Kennismanagement. In een scrum team werk je intensief samen met andere developers en consultants. Het bedrijf heeft een extern design bureau in dienst dus een PSD hoef je gelukkig niet te maken 😉 Tot je werkzaamheden behoort verder het optimaliseren van bestaande portals waaronder het responsieve maken van de sites voor tablets en smartphones. Tevens wordt er van je verwacht dat je urenschattingen kan maken voor de accountmanagers. Gezien de grootte van de klanten zijn urenoverschrijdingen doorgaans geen probleem zolang ze maar tijdig gecommuniceerd worden. Tenslotte hoort een stukje support ook bij je werk. Dit is echter marginaal en maximaal een halve dag per week.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript (jQuery), Webservices (SOAP-XML);
 • Aantoonbare en gedegen ervaring met object georiënteerd programmeren;
 • Abstract kunnen denken;
 • Ervaring met een CRM pakket is een pré;
 • Ervaring met CodeIgniter is een pré.

Aanbod

 • Uitstekend salaris;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerkmogelijkheden;
 • Leaseauto is bespreekbaar.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.