PHP Developer internationals applicatie


Introductie

Wil jij je als ervaren PHP developer focussen op verdieping en verbetering van de applicatie? Programmeren in Symfony en Drupal binnen een nuchtere, informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en woon je in West-Friesland? Lees dan snel verder.

Organisatie

Dit bedrijf heeft een systeem ontwikkeld waarin auteurs hun boeken kunnen bestellen. De software zorgt ervoor dat het door een auteur geschreven verhaal van een eenvoudig, onopgemaakt Wordbestand wordt bewerkt om bij de drukker tot prachtig boek te kunnen worden uitgegeven. Het systeem is voorzien van koppelingen met grote webshops, zodat de gedrukte boeken ook besteld kunnen worden bij o.a. Amazon en Bol.com. Drie vrienden stonden tien jaar geleden aan de wieg van dit bedrijf. Inmiddels bestaat het team uit negen collega’s en worden – naast Nederland – ook België en Frankrijk bediend met de software. Deze internationale stappen worden gezet vanuit het West-Friese Zwaag in Noord-Holland, vlakbij Hoorn. Op het bedrijventerrein De Factorij werk je in een hip en industrieel kantoor dat zich kenmerkt door de fijne, open werkruimte. Tijdens pauzes eet je samen een verzorgde lunch aan steigerhouten tafels en kun je neerploffen op een lekkere bank om met je collega’s een potje te gamen. Op vrijdagmiddag bespreek je de weekendplannen onder het genot van een borrel. Kortom, deze organisatie is groeiend, nuchter en relaxt.

Functie

Dit team is op zoek naar een tiende collega: een medior of senior PHP developer. Je bent daarmee de tweede techneut binnen het bedrijf en zal vooral samenwerken met de oprichter van het huidige systeem. Jullie gezamenlijke doel is om het huidige systeem te moderniseren, want het is inmiddels toe aan vernieuwing. Voor de back-end wordt PHP en Symfony gebruikt en Drupal 8 wordt ingezet. Je kunt je voorstellen dat het handig is als je ervaring hebt in het from scratch opzetten van applicaties. Verdieping en verbetering is waar je je op richt.

Je kunt je in deze functie volledig focussen op het programmeerwerk, want klantcontact laat je aan collega’s over (account management en klantenservice). Ook onderhoud je contact met de externe partner die jullie servers beheert, verantwoordelijk is voor het stukje versiebeheer, maar je ook ondersteuning kan bieden bij programmeer- en databasevraagstukken.

Functie eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minstens drie jaar ervaring met PHP;
 • Kennis van moderne frameworks als Symfony 3, Laravel en Drupal is een grote pre;
 • Je hebt kwalitatieve code hoog in het vaandel staan;
 • Je bent bekend met Design Patterns, HTML, CSS en jQuery;
 • Je bent vaardig in Nederlands en Engels;
 • Jij kunt jouw boodschap communicatief goed overbrengen.

Aanbod

 • Een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf met relaxte sfeer;
 • Een contract voor 32, 36 of 40 uur per week;
 • Marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een CAO met zeer goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding en mogelijkheid tot realiseren van opleidingswensen;
 • Flexibiliteit in werktijden en een dag thuis werken.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.