PHP Developer internationaal HR Cloudplatform


Introductie

Werk je graag aan veelgebruikt SaaS platform gebaseerd op het API First principe? Word je graag afgerekend op resultaat en niets anders dan dat? Dan is deze vacature helemaal iets voor jou!

Organisatie

Het bedrijf waar je voor komt te werken bestaat sinds 2012. Vanuit hobby zijn mensen met veel ervaring binnen het HR domein begonnen met het opzetten van een SaaS platform dat ondersteuning biedt wanneer er sprake is van langdurig ziekteverzuim. Dit is een ingewikkeld proces met veel belanghebbenden en waar een hoop wet & regelgeving bij komt kijken. Het is dus complexe materie en in 2018 zijn ze live gegaan. Dit werd een groot succes waardoor ze in 2019 onderdeel zijn geworden van een internationaal opererend bedrijf. Dit heeft de groei in een stroomversnelling gebracht waarbij het inmiddels één van de meest uitgebreide HR Clouddiensten in Europa is als het gaat om verzuim. Het heeft inmiddels 13 portalen gecreëerd waardoor alle belanghebbenden (bedrijfsarts, huisarts, werkgever, overheid etc.) rondom ziekteverzuim binnen deze dienst terecht kunnen.

Het gaat verder dan alleen verzuim, want ook preventie is een belangrijk onderdeel. De vergrijzende samenleving zorgt ervoor dat werkplezier en gezonde medewerkers belangrijker zijn dan ooit. Het platform probeert hier een positieve bijdrage aan te leveren, wat erg goed lukt. Het bedrijf is hierdoor binnen vrij korte tijd gegroeid naar een kundig team van 10 PHP Developers en de wens is om uiteindelijk gestaag naar 20 PHP Developers door te groeien. Een mooie uitdaging dus voor jou om in te stappen en in mee te groeien.

Functie

Als PHP developer kom je terecht in een zelfsturend team met 10 directe collega’s. Met behulp van een zeer kundige CTO krijg je alle ruimte om kennis in te brengen en jezelf verder te ontplooien. Het team is goed op elkaar ingespeeld en is nauw betrokken bij elkaars activiteiten. Het cloudplatform is opgebouwd onder het API First principe waardoor op een vernieuwende manier bezig zult zijn. Er zijn al meerdere developers bij dit bedrijf gaan werken die allemaal erg onder de indruk zijn van het niveau en vaak al meerdere jaren met veel plezier bij dit bedrijf werken. Er wordt o.a. gewerkt met Laravel. Kennis hiervan is een grote pre, maar nieuwsgierigheid kan voldoende zijn.

Ondanks de complexe materie is er goed nagedacht over de architectuur en wordt aangemoedigd om hier in mee te denken. Resultaat staat voorop dus je krijgt alle vrijheid om je werk in te delen op een manier die het eindresultaat ten goede komt. Werkdagen en uren zijn vrij in te vullen waarbij thuiswerken mogelijk is en er zelfs direct een vast contract geboden wordt, omdat dit bedrijf vol inzet op wederzijds vertrouwen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar wat je kunt, maar vooral ook naar wat je wilt leren. Potentie betekent meer voor dit bedrijf dan een mooi CV. Op welk niveau je momenteel opereert is dan ook van ondergeschikt belang en het gaat vooral om de juiste mindset. Wanneer jij enthousiast wordt van deze tekst zit dat al wel goed.

Functie-eisen

 • Goede kennis van PHP;
 • Ervaring met het opzetten van API’s (JSON, XML, SOAP, REST);
 • Het kunnen werken met Laravel/Symfony is een grote pre;
 • Kennis van Cloudsoftware is een pre;
 • Je vind het leuk om te pionieren en bent nieuwsgierig;
 • Je werkt op basis van wederzijds vertrouwen.

Aanbod

 • Een meer dan goed salaris met doorgroeimogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 26 vakantiedagen;
 • Alle mogelijkheid om uren en werkplek flexibel in te plannen;
 • De mogelijkheid om 32/36 uur te werken;
 • Diverse uitjes en borrels waaronder een verzorgde wintersport;
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling;
 • Werken in een groeiend team waar vertrouwen het uitgangspunt is;
 • Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden (!)
 • Bijdragen aan een internationaal – en vernieuwend platform.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar b.koppes@php-professionals.nl