PHP Developer Innovatief Internetbureau


Introductie

Ben jij ambitieus en nieuwsgierig? Spreekt (technische) vrijheid jou aan en maak je hiermee maatwerk oplossingen waar je klant overweldigd van raakt? Dan ben je aan het juiste adres bij dit typisch Brabantse bedrijf!

Organisatie

Sinds 16 jaar is dit bedrijf uitgegroeid door een sterk medewerkersveld van 50 ambitieuze werknemers. Zodra je het kantoor betreedt merk je dat iedereen keihard aan de slag is en alles mogelijk is. Klanten worden onderdeel gemaakt van het developmentteam, zodat de wens inzichtelijk gemaakt kan worden. Niets is te gek: jij en jouw vijfkoppige team bepalen de aanpak. Snelle oplossingen die je zo online knalt óf grotere projecten waarin ook wel eens iets faalt, jullie als developers zijn in de lead en jullie zijn hier trots op.

De sfeer op het karakteristieke Tilburgse kantoor is informeel en behalve knallen tot iets staat, staat het team op de curlingbaan, het voetbalveld of gewoon in de kroeg met een biertje. Dat laatste kan je genoeg nuttigen op de vrijdagmiddagborrels – elke laatste maand een XL versie (en ja, het gaat er bont aan toe). Een keer in de twee jaar worden de grenzen eens verlegd op de wereldkaart. En als we weer even op serieuze zaken terug pakken: er is genoeg ruimte om je eigen grenzen te verleggen met een opleidingsbudget wat op moet!

Functie

Je gaat als PHP Developer aan de slag in een multidisciplinair team wat bestaat uit 2-5 collega’s. Er wordt gewerkt op basis van Agile/Scrum in sprints van één week. Als team heb je een vast bestand aan klanten, maar de periodes verschillen (soms wel tot een half jaar lang). Omdat je de digitale maatwerk producten zelf ontwerpt, neemt de klant plaats in het team. Je hebt al wat meerdere jaren ervaring en weet dus waar je het over hebt. Daarnaast ben je nieuwsgierig in ontwikkelen met de nieuwste technieken en dit uit zich in innovatieve oplossingen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met PHP;
  • Kennis van ElasticSearch, React, Angular, Docker en Git is mooi meegenomen;
  • Jouw karakter valt te beschrijven als nieuwsgierig en hardwerkend;
  • Ervaring met Agile/Scrum is een pré;
  • En je kunt goed onder woorden brengen naar de klant toe hoe je oplossing eruit komt te zien of waar je nog informatie nodig hebt.

Aanbod

  • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden (salaris, 25 vakantiedagen, een pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
  • Een opleidingsbudget van €500 – wat op moet;
  • Genoeg vrijheid in welke vorm je kunt bedenken;
  • Uitjes… Veel uitjes! Vrijdagmiddagborrels, naar het buitenland, sporten;
  • En natuurlijk bier, worstenbroodjes en bami-schijven!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.