PHP Developer Inhouse Applicatie Ontwikkeling Hengelo


Introductie

Ben jij een developer die graag meedenkt met de organisatie? Spreekt het je aan om in een klein team met alle aspecten van de organisatie aan de slag te gaan? En wil jij je bijdrage leveren om de organisatie tot marktleider te bekronen? Dan is dit je kans!

Organisatie

Waar deze organisatie zich vroeger voornamelijk als internetbureau profileerde zijn ze daar sinds enkele jaren vanaf gestand en houden zij zich momenteel bezig met een drietal hoofdzaken: één is het bouwen van applicaties en andere software benodigdheden voor het internationale verfmerk Valspar. De tweede is het ontwikkelen van de veiligheidsapplicatie. Dit is een volledig web based arbeidsveiligheid software systeem. Denk hierbij aan programma’s bedoeld voor: werkvergunningen WPS, lock-out tag-out management, taak-risico-analyse, assessment(s), enz. Het doel is om over een paar jaar de marktleider te worden; samen met het team en iedereen zijn unieke bijdrage aan de applicatie een realistisch doel. Tot slot houden ze zich bezig met internetmarketing, ze hebben daar een specialist voor in dienst die zich hier voornamelijk mee bezig houdt.

Het team bestaat op dit moment uit vier man, waarvan twee dedicated ontwikkelaars. Efficiënt werken staat voorop. Iedereen heeft plezier in de werkzaamheden die verricht worden en dit resulteert in een club die weet waar ze mee bezig zijn. Het verschil maken doe je hier zelf, want als je jezelf bent, ben je hier al gek genoeg! Gek doen mag natuurlijk altijd, daar hebben ze de gezellige vrijdagmiddagborrels voor om gezamenlijk warm te draaien voor het weekend.

Functie

In deze functie werk je samen met je collega’s aan alle drie de onderdelen van deze organisatie. Hierin houd jij je bezig met het ontwikkelen van web-based software, wat neerkomt op (door)ontwikkeling van het eigen platform en applicaties daarbinnen. Hierin zul je voornamelijk werken met PHP en JavaScript, maar waarbij je ook andere technieken/methodieken kunt aandragen. Je krijgt dan ook de kans om jezelf ook op technisch vlak verder te ontwikkelen.

Tot je takenpakket behoort bijvoorbeeld het maken van een software-ontwerp (zowel technisch inhoudelijk als op user experience gebied) of het vernieuwen van de software-ontwikkeling zelf (zoals API-technieken, UI-libraries en andere relevante programmeertalen), maar denk ook aan systeembeheer (ze beheren de eigen fysieke servers).

Waar en hoe je begint, hangt af van het niveau waarmee je binnenkomt. Waar je binnen de organisatie naartoe groeit, ligt aan hoe snel je verschillende aspecten oppikt en op welke gebieden je ook zelf investeert. Ze vinden het belangrijk dat de gebruikte technologieën mee evolueren met de stand van de techniek, de organisatie en de werknemers.

Het is een club techneuten die met beide benen op de grond staat en veel plezier hebben in wat ze doen. Ze staan pas aan het begin van de ambities en hebben hierin nog een lange brede weg te gaan die nog niet geplaveid is, juist hier ligt een kans voor jou! Het verder bepalen van de richting op technisch vlak is hier een voorbeeld van. Je krijgt in ieder geval voldoende ruimte voor je eigen creativiteit.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met PHP, Javascript en andere webgerelateerde technieken;
  • Je staat open voor klantcontact, ervaring hierin is een pre;
  • Je vind het interessant om naast programmeren bezig te zijn met je eigen technische ontwikkeling.

Aanbod

  • Een marktconform salaris naar ervaring;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Gezellige bedrijfsuitjes en iedere vrijdag een borrel als afsluiting van de week;
  • Reiskostenvergoeding;
  • En een uitdagende job met veel groeimogelijkheden!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.