PHP Developer Influencer Marketing


Introductie

Vraag jij je altijd af hoe iets makkelijker kan en denk je hier ook wel eens aan de automatisering van online marketing? Denk je dat jij een platform voor influencers naar een hoger niveau kan tillen om de organisatie te laten groeien? Check dan snel deze vacature!

Organisatie

Influencers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het beeld van sociale mediakanalen. Daarom zorgt dit bedrijf in Haarlem ervoor dat zij en ondernemers ondersteund worden in de automatisering van allerlei marketing voorzieningen. Door middel van het platform wat ze ontwikkelen, ontstaat een naadloze samenwerking tussen bedrijf en influencer. Op dit moment werken grote namen als AH, Takeaway en Decathlon al met het platform. Zij weten inmiddels al dat het een gemakkelijk platform is mét mogelijkheden voor rapportages!

De startup ontwikkelt het platform met een team van vier developers en de organisatie bestaat in totaal uit vijftien gemotiveerde werknemers. Zo kan je als developer schakelen met sales, marketing en customer success om de software zo goed mogelijk neer te zetten. Iedereen binnen het team is werkwillig en dit is zeker te merken in de sfeer: het zit inmiddels in hun DNA om ervoor te gaan en iedereen hierin mee te nemen! Om de groei die het bedrijf voor ogen heeft te realiseren, zijn ze nu op zoek naar sterke versterking in de backend.

Functie

Als backend developer kom je in een ambitieus, gedreven team terecht van vier man. Je collega’s hebben veel ervaring in wat ze doen, net zoals jou. Dit maakt dat je optimaal kunt sparren, maar ook genoeg vrijheid krijgt in het uitvoeren van taken. Doordat het een startup is, wordt er geïnvesteerd in custom made development. Je bouwt immers mee aan het fundament!

Dagelijks verbeter je het platform en de features aan de hand van feedback van gebruikers en de beschikbare data. De stack waarmee je dit doet, bevat o.a.: PHP Laravel, ElasticSearch, Python, en MySQL. Hoe de verbeteringen tot stand komen, wordt wekelijks in een stand-up besproken waar de doelen bepaald worden. Hard werken staat voorop – maar een lolletje kan er ook zeker vanaf!

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met PHP en Laravel (of een vergelijkbaar framework als Symfony);
 • Verder heb je bij voorkeur kennis van MySQL en ElasticSearch
 • Je gaat doelgericht te werk – alleen of in teamverband;
 • Je kunt schakelen met verschillende hoeken in de organisatie, bijvoorbeeld met sales;
 • Je wilt graag bijdragen aan een vanzelfsprekend product en het platform naar een hoger niveau tillen;
 • En bij voorkeur heb je tevens kennis van Redis, Horizon/Nova en Composer.

Aanbod

 • Een mooie werkplek gelegen aan het station van Haarlem;
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Gedreven collega’s met hetzelfde doel die ook wel van een lolletje houden;
 • Veel vrijheid in taken en technieken die je gebruikt;
 • Een inspirerende werkomgeving;
 • En de mogelijkheid om mee te groeien met deze veelbelovende startup!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.